Tänään olen fiilistellyt taas töihin paluun myötä sisustusjuttuja. Omassa kodissa on pieni kaaos, sillä keittiössä on tapahtunut pientä muutosta ja pian toivottavasti tapahtuu lisääkin. Tiistaipäivän kunniaksi palkitsin itseni kukkasilla, kipitin tien yli Piia Jaalalle ja ostin pari ranskalaista tulppaania. Miten rakastankaan noiden hentojen kukkien fiilistä. Vaihteeksi sävynä tumma punainen. Sehän sopii tähän savuisten värien fiilistelyyn.

Morrikselta oli tullut töihin uusi esite. Heidä klassikkotapetit ja kankaat ovat taas sisustusrintamalla kuumempia kun aikoihin. Sen huomaa etenkin jos seuraa ruotsalaisia sisustusblogeja. Savuisen sininen väri on nyt mieleen, niin minulla kun monella muullakin, mm. pikkusiskollani Valkoisessa Harmajassa. Vaihtoehto seinän maalaamiselle, on myös ihanan tapetin liisteröinti seinään. 

Myös pitkät verhot tekevät paluuta sisustusintoilijoiden piirissä. Miten monessa blogissa onkaan taas saanut seurata verhojen ripustelua. Ihanaa sanon minä. Tekstiileillä kun luo hetkessä tunnelmaa ja tenhoa.

Pukeutumisrintamalla hehkutan edelleen farkkupaitaa ja kokofarkkuisia asuja. Tänään olin tuommoisissa. Sinisen, vihreän ja murretun punaisen sävymaailmat sopivat nätisti keskenään.

Koodissa on somistettu valkoista sohvaa ylellisillä samettityynyillä. Etualan ruutusamettityyny ja sorsatyyny ovat Mulberryn kankaista, koukerokuvioinen vihreä samettityyny Lauritzonin kankaasta. Virkistävän pehmeää – vai mitä sinä pidät näistä?

4 Comments

  1. Hei Anne, etsin täydellistä farkkupaitaa ja tuo omasi näyttää tosi hyvältä! Kenen paita se on? -Riina

  2. Anne

    Joo, verhoja näkyy nyt kivan paljon, vaihtelua tosiaan 🙂 Ja meillä on taas ihania uusia tapetteja ja kankaita, toivottavasti asiakkaat uskaltavat taas sisustaa enemmän kuoseilla ja fiiliksellä.

  3. Anne

    Heippa, paita on Zaran ja niitä pitäisi olla siellä nyt 🙂