Alkaakohan tämä jo muodostua sunnuntain tavaksi, että postailen kauniita lainattuja sisustuskuvia. Tämä kuvastaa hyvin sunnuntaipäivieni alkua – nukun myöhään, juon aamukahvit tietokoneen tai sisustuslehtien äärellä… Samalla on sopiva hetki jakaa joku ihana inspiraatio teillekin. Tämä kyseinen asunto löytyy ruotsalaisen kiinteistövälitysfirman sivuilta. Sen melkein olisi voinut arvatakin, niin taitava stailaus kyseessä.

Taitavia stailauksia on ihana katsoa ja poimia sieltä ideoita ja tietysti lepuuttaa silmiä kauniissa kuvissa. Ruotsissa näyttää edelleen olevan pellavainnostus päällä, se on siirtynyt sohviinkin, olen bongannut vastaavia rennosti verhoiltuja pellavasohvia sieltä täältä kuvista. Minua viehättää tuossa kuvassa, sisal-matto, punainen Eames-tuoli ja tummasävyinen sohva.

Maalasin aikanaan ensimmäisen oman asuntoni samanlaisella vaaleanharmaalla seinäsävyllä kuin tässä asunnossa, lattiaan sinne laitettiin eläväpintainen tammiparketti. Asunto tosin oli 50-lukulainen, mutta fiilis oli sielläkin ihanan puuterinen. Nytpä voisin taas tarttua maalisutiin ja vetaista vaikka makuuhuoneen puuterisen harmaaksi, kaikki seinät.

Ruokasali on juuri täysin sellainen mistä pidän. Paljon väljää tilaa, pitkä pöytä, lempparituolit, taidetta ja ripaus asetelmia ja vihreää.

Kun tilaa ei ole täytetty liiallisella huonekalumäärällä, pääsevät kasvit ja asetelmat ihan eri tavalla oikeuksiinsa. Meillä on suomessa usein tapana sijoitella lipastoja ja laatikostoja tai hyllyjä joka seinälle. Vaikka niistä pidänkin, joskus jonkun voisi jättää poiskin. Ainakaan en samaan tilaan laittaisi useampaa matalaa tasoa, tästä olen joskus ennenkin maininnut.

Kyllä pitkät verhot vaan tekevät tunnelmaa. Samoin rennon runsas petaus. Meillä oikeasti nukutaan kuuden nukkumatyynyn kera, tuossa on muutama vielä enemmän. 

Värimaailma on täydellinen minun silmääni. Kyllästynköhän koskaan harmaan ja roosan yhdistelmään. Pidän pehmeydestä enemmän kuin kovista kontrasteista ja ihan graafisesta ilmeestä.

Yksityiskohdat, ne on niin tärkeitä. Kulta on se juttu nyt. Voisin myös vaihtaa meidän yöpöydän yläpuolella olevan taulun. Taisin nyt jo saada sysäyksen makkarin freesaamiseen.

Oma keittiön uudistaminen on käynnissä ja pitäisi valita kaapistojen ovet sekä työtasot. Päätyisin ehdottomasti muuhun kuin valkoiseen, ellei meillä keittiö ja olohuone olisi yhtenäistä tilaa. Meillä tapahtuu tilassa niin paljon asioita, ettei se kestä oikein väriä. Mutta jos keittiömme olisi suljettu, vaihtaisin ovet värillisiin.

 kuvat: Wrede

Jonkinlaista reelinkitankoa haluan uudistettavaan keittiöön. Vaihteeksi aion taas roikottaa keittiötarvikkeita seinällä. Kokkailun into saa näkyä keittiössä.


Mitäs piditte tästä sisustustuksesta?

PS. Levensin blogia ja kokeilen uutta isompaa kuvakokoamitä mieltä siitä?

9 Comments

 1. Näyttääpä hyvältä. Meillä matalat tasot olohuoneessa, kun pohjaratkaisu on niin hankala. TV:n alla pitää olla matala taso tarvittavilla härpäkkeille ja ikkunoita en halua korkealla tasolla peittää. Välillä mietin toisen tason pientä korottamista lisäosilla, mutta vielä jäänyt harkintaan. Muuramen telejalka ei miellytä silmää kun tason päät roikkuu rumasti, matala sokkeli olisi ollut järkevämpi ratkaisu tähän ) :

 2. Anne

  Eikö oo ihana sisustus! Hitsi kun saisi täällä kotonakin vähän paikkoja eteenpäin, kun vaan jostain repisi aikaa. Kodikas ja pehmeä on niin hyvä 🙂

 3. Anne

  Kiva kuulla, niin mustakin, saa kuvat vähän isommiksi kun tykkään vaakakuvista. Nii-iin, värillinen keittiö rules.

 4. Anne

  Juu, joissain tapauksissa tosiaan matalat tasot on paras ratkaisu, teillä ainakin näyttää just hyviltä 🙂 Kaikki on kiinni siitä yhdistelyn taidosta. Teillä ainakin on superkaunista!

 5. Anne

  Arvasin että diggaat tuosta myös 🙂 ja sähän saat tollasta, hih.

 6. Siis aivan mielettömän ihana tuo makuuhuoneen värimaailma! Osaisitko Anne vinkata tuon sävyistä harmaata seinämaalia? Täydellisen harmaan löytäminen tuntui olevan lähes mahdotonta..

  Emilia