(neuletakki Lindex / t-paita T Alexander Wang / farkut Diesel Skinzee*saatu /
kengät Ecco*saatu / kello DKNY*saatu)
Tässä sitä nyt ollaan talvisessa villatakissa, vaikka edellisessä postauksessa hehkutin hempeitä vappuvaatteita. Aamulla vaan oli niin kolean oloinen ilma, että päätin etten aio palella töissä. Viimeisiä pörrövillatakkipäiviä viedään – toivottavasti – ennen kesää. No, meillä on ollut töisisä ovi auki ulos saakka, eikä ole tullut kylmä, joten ihan mainio asuvalinta tälle päivälle.

Tiedättekö, että tuo ruokailuryhmä sopisi myös ulkokäyttöön. Stuan Zero-pöydässä on kestävä laminaattikansi ja nuo Vitran tuolit toki muovisina passaavat mainiosti myös ulkokäyttöön. Aika elegantti ryhmä. Valaisin on Tom Dixonin ja tosi hulppea.

Kuvailin itseäni automaattilaukaisulla, välillä asiakkaita piipahti sisään ja olin muina naisina kameran kanssa, heh. Kädessä suloinen Vitran Love-muki, eikö aika ihana!

Huomenna tiedossa on Helsinki-päivä, jei. Sen jälkeen alkaa pienimuotoinen vappuloma – tulee muuten aika tarpeeseen.

7 Comments

 1. Hei!
  Tämän postauksen kuvissa on taas sellasia juttuja, jotka varmaan kävis meille, pyöreä ruokapöytä ja Love-muki ainakin. Johan siitä on lähes viikko, kun edellinen tilaus Koodista tuli, oiskohan jo aika tehdä seuraava…
  Mukavaa päivää pääkaupungissa!
  -Minna

 2. Äh niin harmitti kun sai tänäänkin vielä kiskoa villakangastakin päälleen nahkatakin sijaan. Mutta ei kyllä nappaa palellakkaan! 😀

 3. Anne

  Kiitos oli aivan ihana päivä, vaikka sää oli karmea 🙂 Tuo perusasu tuntui aamulla tylsältä, mutta kun katson kuvaa, niin aika kivahan se on.

 4. Anne

  Heh, me yritetään sisäänostaa just sellaisia juttuja mistä tykätään 🙂 Oli kuule ihana Helsinki-päivä, käytiin mm. iltapäiväteella Kämp-hotellissa ja jälkkärikahvilla Nespresson myymälässä. Melkein kun olisi ollut Pariisissa. Hauskaa vappua!

 5. Anne

  Sanos muuta, mäkin olen vielä talvitakkilinjalla, vitsit. Tänään kun ajettiin Helsingistä kotiin, satoi matkalla lunta – hui. Mielummin pukeudun sään mukaan kun kevätmielen mukaan 🙂

 6. Nyt pitää kyllä olla tarkempana Lindexin valikoimien suhteen – juuri tuollainen villatakki nimittäin ollut hakusessa. Ja tuo muki sopii asuun kyllä kuin hillosilmä kaurapuuroon : ) Rentoa vappua!