Arelan kevätkokoelma on aivan ihana. Kävin taannoin Helsingissä tutustumassa tämän kevään uutuuksiin ja sieltä ostin itselleni tuon nerokkaan puuvillapikee-kankaisen trenssin. Samalla sain yhteistyön tiimoilta valita itselleni kaksi vaatetta heidän kevätkokoelmastaan. Pohdinnan jälkeen huomasin ihastuneeni palavasti tuohon khakin sävyyn, kaikki vaatteet nimittäin päätyivät samassa värissä mukaani.

Tämä Lou-coat on varmasti tulevan kesäkauden turvavaate. Voin vain kuvitella miten ihana se on heittää päälle aamulla ja liihottaa kesäkaduilla kevyt takki auki. Alle voin pukea nyt kuvan kaltaisia lämpimiä kerroksia, mutta takki toimii kesällä ihanasti mekkojen ja sortsien kanssa. Tämä sopisi kivasti myös kesäjuhliin iltatakiksi lämmittämään.

Vaikka aurinko paistoi, oli vielä vilu, eikä ihan voinut nauttia takki auki kuljeskelusta. Mutta pitkähelmainen vaate näyttää nyt tosi kivalta.

Lou-takissa on klassisen trenssin tapaan selkäpuolella keeppimäinen leikkaus ja helmassa halkio. Pienet viimeistelyt tekevät siitä ryhdikkään takin, vaikka materiaali onkin pehmoista.

Mallistossa on taas mukana mukavat housut. Valitsin itselleni Sandy-housut, nämä ovat astetta skarpimmat kun aikaisemmat Arelan housuni. Niistäkin pidän todella paljon, joten ennustan näille Sandyille myös paljon käyttöaikaa.

Sandyt sopivat mainiosti lenkkareiden ja tennarien kanssa. Aion myös sujauttaa kesällä niiden pariksi sandaalit. Kevyet housut ovat ilmavat. Housuissa on napakka vyötärö ja haarus on rennosti vähän laskettu. Lahkeissa on käänteet, minä jouduin kääräisemään kerran ekstraa kun olen aika lyhyt.

Sandy-housut ovat puuvillahousuiksi skarpit, joten jos tarvitsen vähän fiinimpää lookkia, voin pukeutua korkkareihin ja valuvaan neulepaitaan. Toki silkkipaitis olisi myös omiaan tässä lookissa. Minusta tuo hennon vihertävä sävy on tosi kaunis. Siihen on vaivaton yhdistää mitä vaan värejä, vaikka itse tuppaankin aina sortumaan mustaan ja valkoiseen.

Toinen valitsemani vaate oli Nicola-jakku. Tykkään college-paidoista ja bomber-takeista, tässä mallissa on jotain niistä molemmista. Joten ihan mieleiseni vaate. Olenkin käyttänyt jakkua jo monta kertaa. Se on toiminut tuollaisessa rennossa työasussa, mutta olen pukeutunut siihen myös skarpimmassa tilanteessa mustien suorien housujen ja ballerinojen kanssa.

kuvat: Petri / Mr Coolpool

Nicolan helma on kellomainen, se tekee jakusta naisellisen, vaikka malli on simppeli. Pidän kovin myös lasketusta olkalinjasta. Tällainen jakkumalli sopii varmasti hyvin todella monenlaiselle vartalotyypille.

Kaikki nämä vaatekappaleet on valmistettu jämäkästä puuvilla pikee-kankaasta. Sävyjä oli tämän khakin lisäksi mustana, valkoisena, pinkkinä ja sinisenä. Ne kirkkaat väritkin olivat tosi herkkuja.

Arelan vaatteista on tullut oman vaatekaappini lemppareita. Ihana kun on tällainen kotimainen vaatemerkki, jonka tyyli miellyttää minua tosi paljon.

Arelaa voit seurata seuraavissa medioissa:

-instagram   
-facebook 
-pinterest   
-twitter  
-kotisivut   / nettikauppa

”yhteistyö”

7 Comments

 1. Samaa mieltä Babsin kanssa 🙂 housuista ja tennareista. Ihania vaatteita. Vitsi, tuossa eka kuvassa muistutat niin yhtä näyttelijää…en muista nimeä, mutta on ehdokkaana vahvana naisnäyttelijänä. Eilen tuli vielä televisiossa mainos 🙂
  Hieno kuva .

 2. Eilen oli täällä posaris lehdessä kuva kyseisestä näyttelijästä kulttuuri sivulla ja Cate Banchett sehän se nimi oli…paljon yhdennäköisyyttä 🙂

 3. Anne

  Mä tykkään kans! Ihana kun kelit on lämmenneet ja olen voinut ottaa housut kunnolla käyttöön 🙂

 4. Anne

  Kiitos Päivi 🙂 kiva kuulla. Mieleisiä vaatteita mulle.

 5. Anne

  Heh, mua on ennenkin sanottu hänen näköisekseen, ehkä jossain kaukaa otetussa kuvassa voi olla samaa näköä 🙂 Cate on kyllä mun suosikkeja!