Kesäkauden juhlapukeutumisesta jatkan juttua asusteiden muodossa. Kävin lainaamassa yhteistyön merkeissä Sokokselta kasan minun mielestäni kivoja asusteita. Sellaisia joilla voi somistaa juhla-asuja, tai muuten vain kesäisiä asukokonaisuuksia. Mitä ihania koruja, laukkuja ja muita asusteita löysinkään. Tässä oppii itsekin taas uutta asustamisesta, etenkin kun itse tykkään noudattaa sen suhteen melko pelkistettyä ja niukkaa linjaa. Mutta miten paljon koruilla esimerkiksi saakaan tuotua mielenkiintoa asuun. Tai hatulla, siinä minulla riittäisi itselläni kokeilemista. Olen monta kertaa ihaillut muiden blogeissa upeita asukokonaisuuksia, joissa on hattu, tänä kesänä voisin kokeilla itsekin sellaista.

Löysin Marimekolta aivan ihanan juhlavan laukun, siihen sopii Korukolmion kaulakoru aivan täydellisesti. Paita on oma Sokokselta hankittu Tiger of Swedenin valuva luonnonvalkoinen ihanuus, jota edelleenkin suosittelen teille. Olen tykännyt siitä tosi paljon ja se taipuu juhlaan ja arkeen. Tällaiset vaattet ovat vaatekaapin parhaimmistoa.

Kuvassa myöskin Sokokselta ostetut omat J Lindebergin pantterihousut. Jos pukisin ne juhlaan, somistaisin housut silkkitopilla ja hennoilla koruilla. Kuvassa Oxxon veikeät ananaskorvikset ja Edbladin käsirenkaat ja kaulakoru. Edbladin koruja on Sokoksella hyvät valikoimat, ne ovat todella lemppareitani.

Vaikka suosin korkkareissa avokkaita, on asuja joihin pieni kimallus tuo sen tarpeellisen luksuksen. Poimin Sokokselta nämä Tosca Blun sandaalit. Yhdet tällaiset juhlakengät saisivat olla myös omassa kaapissani. Toimivat niin pikkumustan parina kuin farkkujen ja silkkitopinkin kanssa. 
Olin ihan unohtanut hiuspannat, kun valitsin näitä kuvauslainoja törmäsin koruosastolla erilaisiin koristeellisiin hiuspantoihin. Omaan polkkatukkaani ainakin saa koristeellisella hiuspannalla helposti luotua juhlalookin. Tai miksei kampaukseen voisi sujauttaa sifonkista kukkaa, sopii vaikka puutarhajuhlien tunnelmaan.  

Korukolmion strassikorut ovat säihkyviä ajattomalla tavalla. Kirkkaat strassit ovat aina olleet osa juhlakoruja. Nuo roikkuvat korvikset ovat ihanat, harmi kun omissa korvissa on reiät menneet umpeen.

Katselin Sokosella myös erilaisia suuria huiveja, sillä iltaa kohti usein ilma viilenee ja on hyvä heittää harteille jotain lämmikkeeksi. Minusta tämä pallokuvioitu huivi oli graafisen kaunis ja siinä on nätit sävyt. Ruusukullan sävyinen käsikoru Edbladin ja laukku Gianni Chiarinin.

Miesten puolellakin kävin tutkimassa uusia juhla-asusteita. Huomasin useammallakin valmistajalla tuollaisia rintaan kiinnitettäviä pieniä kukkakoristeita, kuvan rintakukka on Tiger of Swedenin. Filippa K:n hohtava taftikravatti on tyylikäs, tykkään. Tällaisilla moderneilla yksityiskohdilla mies säväyttää juhlassa.

Panostatteko te juhlassa näyttävään vaatteeseen vai asusteisiin?

”yhteistyö”

2 Comments

  1. Ihania taas olet löytänyt 🙂 Voisitko tehdä postauksen reissukassiin tarvittavista jutuista, kiinnostaisi kovasti. Varmaan useat lukijoista ovat lähdössä jonnekin joko kotimaahan tai ulkomaille kesälomalla, itse lähden New Yorkiin ja Orlandoon kesäkuussa ja pähkäilen, mitä kaikkea pitäisi hankkia vielä…aurinkovoidetta, bikinit? rantamekko? hattu?
    Terhi R