(neule Acne / housut Lindex / tossut Puma)

Vapun pitkä viikonloppu on ohi ja paluu arkirytmiin taas edessä. Ihana aurinko onneksi antaa energiaa ja tietysti kiva työkin. On mahtava kun ei harmita vapaiden jälkeen palata työpaikalle. Katselin tänään aamulla töihin kipittäviä ihmisiä, miten ihanan kepeästi kaikki ovatkaan jo pukeutuneet. En tiedä millainen vilukissa olen, kun itse vetaisin tänäkin aamuna vielä villakangastakin päälleni. Jotenkin se aamun kylmä tuuli kuitenkin viluttaa.

Vaihteeksi vetaisin jalkaan löysät housut farkkujen sijaan. Tänään yhdistelin lempparitossut niiden kanssa, mutta kieltämättä ylelliset ballerinat olisivat näyttäneet vähän tyylikkäämmiltä. Enkä edes malttanut vaihtaa töissä Chaneleitani jalkaan. 

Kun asu on aika perus, piristän lookkia punaisella huulipunalla, kuten tiedätte. Lumenen sävy 45 on varmaan yksi kaikkien aikojen lemppareistani.

Energistä viikkoa kaikille!

4 Comments

  1. Hei
    Sokokselle tekemäsi mainokset + puffit blogin puolella ovat tosi hyviä. En ole koskaan aikaisemmin uhrannut ajatustakaan Sokokselle tai käynyt katselemassa/ostamassa mitään naisten vaatteista. Toisin on nyt. Olen jopa löytänyt jotain päälle pantavaa sieltä. Hyvä Anne! (toivottavasti myös Sokos on huomannut mainosarvosi palkkiossasi:).

  2. Anne

    Kiitos aivan ihanasta kommentistasi, on niin kiva saada konkreettista palautetta työstä! Ihana voida tehdä mielekästä yhteistyötä ja kotimaisen yrityksen kanssa – on tärkeää ostaa suomesta!

  3. Anne

    Kiitti Babs 🙂 mä viihdyn rennossa enimmäkseen ja punainen huulipuna on mun lemppari.