Viimetipan muistutus! Tulkaahan täällä päin liikuskelevat huomenna moikkailemaan meitä Koodiin!

3 Comments

 1. Hei Anne. Tämä ei nyt liity postaukseen mitenkään, mutta ajattelin, että ehkä huomaat kommentin parhaiten uusimmasta postauksesta. Haluaisin kuulla, mitä kangasta sinä suosittelisit Adean Camp -sohvaan? Myyjä hehkutti kovasti Metro-kangasta, kuulemma sopii Camp-sohvaan todella hyvin ja pitää siinä hyvin muotonsa. Haluaisin vesipestävän kankaan, joka sopii lapsiperheeseen ja tosiaan joka pitäisi mahdollisimman hyvin muotonsa, en tykkää "ruttuisesta" ilmeestä sohvassa. Siksi olenkin päätymässä jämäkkään Camp-malliin. Kuitenkin mietin, onkohan tuo Metro-kankaan sävyvaihtelu hieman liikaa, pitäisikö kuitenkin valita "tasaisemman sävyinen" kangas, ja muistin sinun suositelleen Sapphire-kangasta. Siinäkin on tosi nätit sävyt ja hintakin edullinen.

 2. Anne

  Hei Suvi, kiva kun kyselet 🙂
  Itse asiassa Metro-kangas on pikkuhiljaa poistumassa Adealta, tilalle tulee Das-kangas, joka on ominaisuuksiltaan hyvin samanlainen, mutta tasaisempi kudonnaltaan, eli värissä ei ole sellaista söhröisyyttä. Katsopa se vaihtoehto, siitä voisi löytyä hyvä. Sapphire on ominaisuuksiltaan samanlainen kuin nuo Metro ja Das, mutta pinnaltaan villakankaan näköinen ja vähän karheampi. Minusta Camppiin sopii hyvin tuo Sapphire, kun se on niin sileä ja minimalistinen, Sapphire voi olla vähän lämpimämpi pinnaltaan. Mutta molemmat toki hyviä.

  Muistathan että Campissa pitää pestä koko runko kerralla, siitä ei lähde pelkät istuinpäälliset pesuun. Jos meinaat itse pestä niin vaikka valitset tekokuitukankaan, voi se vähän kutistua, eikä rungon päällinen istu enää niin nätisti sohvaan kun ennen pesua. Tämän huomaa etenkin tuollaisessa mallissa, jossa ei ole irrallisia istuin tai selkätyynyjä. Siksi moni joka haluaa itse pestä sohvan, valitsee Bandin, koska siinä voi irrottaa pelkät tyynynpäälliset pesuun. Toki lookki ei ole niin skarppi, vaan vähän rento. Mutta muuten Camp on kivan minimalistinen ja sopii just teidän tyyliin, että oikein hyvä valinta. Ole vaan huolellinen pesun kanssa, suosittelen kuivapesua pesulassa. Eikä siinä mitään, sillä tekokuidut hylkivät likaa ja jos sävy ei ole ihan vaalea, ei sohvaa tarvitse usein pestä. Toisaalta, ei kannata yhtään lykätä pesua, vaan tehdä se ajoissa, että se vielä lähtee puhtaaksi.

  Monta asiaa sohvan ostossa 🙂 ja jos vielä heräsi kyssäreitä niin kysy pois!

 3. Kiitos paljon! Käyn vielä katsomassa tuon Das-kankaan ja Sapphiren. Toisaalta juuri ihastelin eräässä kuvassa Camp-sohvaa ja kävi ilmi, että siinä oli Metro-kangas! Meillä on suht vaalea sohva ajatuksena, mutta harmaa, ei missään nimessä valkoinen. Nykyinen beige sohvamme on ollut meillä viisi vuotta ja olen pessyt päälliset kaksi kertaa. Eli luulisin, että jatkossakaan tarve ei olisi kauhean tiheä, mutta eihän sitä tiedä. Pesulareissu se on varmasti sitten kuitenkin edessä, koska nuo Camp-moduulien huput on tosi isoja, en tiedä kuinka edes peseytyvät normaalissa n. 5 kilon pyykkikoneessa? Ajattelin kyllä suihkuttaa pintaan suoja-aineen, vaikka se ei niin terveellinen vaihtoehto olekaan…

  Band on kyllä kaunis sohva, mutta mä vierastan sitä rouhetäytettä. Lisäksi jotenkin Campin minimalistisuus iskee vielä huomattavasti enemmän. Vaikka varmasti olet oikeassa, että Bandin päällisten pesu ja huolto olisi huomattavasti helpompaa.