Iik, meidän kirsikkapuussa on ihania kukkia. Puu istutettiin kolmisen vuotta sitten ja parina keväänä se on ujosti kukkinut, tänä keväänä kukkia on jo melko runsaasti. Nuppuja on vielä paljon aukeamatta, toivottavasti jaksavat kaikki kukkia. Olen aina halunnut omalle pihalle vaaleanpunaisena kukkivan kirsikkapuun. 

Puusta puupöydän ääreen. Eilen illalla saimme iltapalapöytään yövieraan, tarjolla oli keveää kanasalaattia. Kattaus yksinkertainen, kuten tyyliini kuuluu. Svenskt Tennin iloisen punaiset servetit sentään vähän toivat väriä. Katsokaa, ei edes kukkakimppua.

Seinällä on muuten vaihteeksi vähän keveämpi isin taulu. Siirsin hetkeksi värikkään maalauksen syrjään ja valkkasin tilalle hillitymmän työn, jossa on metallin sävyiset kehykset. Nyt taulu on liian korkealla, kun laitoin sen suuremman taulun naulaan, kunhan ennätän, niin siirrän naulan alemmaksi. Mutta tykkään vaihteeksi tosi paljon tuosta raikkaasta ilmeestä.

Tänään mulla oli vapaapäivä ja ennätettiin vihdoin käydä Orikedon Keittiötukussa valitsemassa uudet keittiönovet, tasot ja allas. Ihana saada vihdoin keittiöhommeleita eteenpäin. Kesän aikana pitäisi uuden ilmeen valmistua. Nyt kun meillä on uusi mieletön Festivo-kylmäkeskus, tekee mieli saada muutkin osat keittiöstä toimiviksi ja kauniiksi. Ollaan muuten käytännössä huomattu miten ruoka-aineet pysyvät tosi paljon freesimpinä kylmiössä kun tavallisessa jääkaapissa. Keittiö on niin tärkeä paikka, sen puutteet tajuaa vasta kun hyvän keittiön jälkeen ”joutuu” taipumaan joissakin jutuissa.

Uuteen keittiöön tulee valkoiset mattapintaiset ovet, jotkut ihanat vetimet, valkoiset tasot ja uusi komposiittiallas sekä uusi hana. Samoin rakennetaan saareke keskilattialle. En malttaisi odottaa!

6 Comments

  1. Tiedän jo nyt, että keitiöstänne tulee suosikkini! On ainakinjotain, mitä odottaa kesän, postausta uudistuneesta keittiöstäsi. ��
    -Minna

  2. Aikuinen nainen ei kyllä omasta isästään käytä sanontaa isi…

  3. Anne

    Et uskokaan miten innoissani olen. Vaikka muutos ei ole radikaali layoutin suhteen, tekee se silti keittiöstä ihan erilaisen – toivottavasti 🙂

  4. Teillä on kyllä ihana koti. Minkäs merkin kattovalaisin teillä onkaan tuossa ruokapöydän yllä?