Taannoisella Helsingin reissullani tein mukavia ostoksia, joita en ole ennättänyt vielä teille täällä blogissa esitellä. Huomaatteko kuvien sävyt ja fiiliksen, yksinkertaista ja harmonista – raikkaan virkistävää. Sitä on Arelan uusi Lou Coat-kevättakkinikin. Käväisin heillä yhteistyömme merkeissä, siitä saatte lukea lisää pian. Samalla käynnillä oli pakko tehdä myös ostos, nimittäin miten nerokas voikaan olla trikookankainen trenssi. Kevyt takki sopii käytettäväksi vaikka läpi kesän. Viihdyn hyvin huituloissa joihin voi ”piiloutua”, niinpä tämä ihanuus pääsi ostoskassiini.

Piipahdin myös Vitran myymälässä, josta jo aiemmin postailinkin. Ostoskassiin päätyivät sieltä Aesopin käsisaippua ja käsivoide. Aesopin pakkaukset ovat niin kauniita, että niitä tekee mieli kuvata joka kuvakulmasta. Säästelen vielä ihanuuksia tovin ja asettelen ne sitten kylppäriin, kun minä ennätän tehdä siellä oikein perusteellisen kevätkuurauksen. Palkinnoksi onkin ihana asetella uudet purnukat esille.

Jippii tätä kevättä ja aurinkoa, tuntuu että inspiraatio kaikkeen on ihan huipussaan. Tekee mieli ostaa uutta kotiin ja kaappiin. Ja miksen ostaisi, sehän pyörittää meidän taloutta, kunhan ostaa kotimaasta. Seuraavaksi täytyy taas karsia vanhaa pois tieltä, nurkat ei saa täyttyä.

4 Comments

  1. Oi, olisipa kiva nähdä kuva takista päälläsi! Arelan puuvillatuotteet (ja kyllä muutkin, jos totta puhutaan) ovat suosikkejani ja mietin, olisiko tuossa takkia minullekin vai onkohan liian rento malli päällä?

  2. Anne

    Tuo on tosiaan ihana myös päällä:) Mukavaa viikkoa sinulle Miia!

  3. Anne

    Varmasti tulee kuvia myös takki päällä 🙂 vielä olen ollut niin viluinen, etten ole ottanut sitä käyttöön. Mulla on tulossa kohta postaus muistakin Arelan puuvillaihanuuksista, joten pysyhän linjoilla. Tuo takki ei ole minusta liian rento, vaan ihan kuin trenssi.