(paitapusero James Perse / housut J Lindeberg / tossut Puma Match)
Tässä teille esittelyyn eilisen työasuni, en ennättänyt näitä kuvia illalla julkaista. Jalassa on uudet J Lindebergin housut, joihin ihastuin kun lainailin niitä kuvauksia varten Sokokselta. Käytän niin paljon farkkuja, että kaapissa on tosiaankin tilaa muunlaisille alaosille. Hillitty pantterikuvio on tyylikäs ja kesäinen. Voin jo kuvitella miten kivat pöksyt ovat helteisemmällä säällä sandaalien ja valkoisen t-paidan kanssa. Nyt päälle löytyi kaapista vuosia vanha James Perse-merkkinen armypaitis, sekin näyttää vaihteeksi kivalta. Farkkujen kanssa armypaitiksesta tulee helposti vähän liiankin rento, mutta nämä skarpimmat housut tasapainottavat fiilistä.
 

Töihin on tullut vaikka mitä kivaa. Kuvassa eilen saapunita Muuton tyynyjä, rakastan noita savuisia sävyjä; sinistä, roosaa ja vihreää.

Muuton yksivärisiin tyynyihin sopii mielettömän hyvin Morriksen klassiset kuviot. Näissä vähän samanlainen savuinen värimaailma, se onkin ihan tätä hetkeä ja sopii mainiosti pehmentämään mustavalkoista sisustusta.

Pidättekö te kuoseista?


6 Comments

 1. Mä tykkään niin noista housuista, itsekin olen niitä kuolaillut, ko. merkki sopii hyvin kropalleni.

  Kuosien suhteen on nyt välivaihe, nyt miellyttää yksiväriset. Sekin vaihtelee…

 2. Ihania kuoseja! Ihan hyvä toisaalta, että asun riittävän kaukana Turusta. ��
  -Minna

 3. Anne

  Vitsit nää mun kommentteihin vastaamiset on myöhässä, anteeksi!

  Mä taas kuolasin sun J Lindebergin housuja 🙂