Olettekos jo kovasti käyneet tutkimassa alennusmyyntejä. Minä olen ollut vielä maltillinen, kävin kuitenkin jo yhteistyökumppanin Sokoksen alennusmyynnit tutkimassa. Tarkoitus oli bongata sekä teille, että itselleni kivoja tärppejä. Nyt liikuskelin kuvaamassa, seuraavaksi suuntaan oikein ostoksille.

Aleaikaan tarkistan erityisen tarkasti tietysti omien lempimerkkieni tarjonnan. Sokoksen valikoimista lempimerkkejäni ovat mm. Filippa K, Tiger of Sweden, J Lindeberg ja Diesel. Joskus joku vaate jää ostamatta normaalihinnalla ja alesta se on sitten ilo kotiuttaa. Ostoksessa ilostuttaa säästetyt eurot, mutta tietysti sitäkin enemmän ihana tuote. 

J Lindebergin osastolta bongasin aletuotteiden joukosta mm. nuo leokuvioiset housut jotka itselleni ostin aiemmin kesällä. Suosittelen jos pantterikuviot ihastuttavat, olen tykännyt omista housuistani tosi paljon. Kuvioidut vaatteet tuovat kivaa eloa muuten aika (=tosi) yksiväriseen vaatekaapistooni. Samalla suosittelen hankkimaan alennusmyynnistä valkoisia t-paitoja, niitä minä itse ostan aina alennusmyynnistä. Minulla valkoinen t-paita on käytössä melkein ympäri vuoden, joten niitä kuluu tosi paljon.

Ostan usein alennusmyynneistä takkeja, koska ne ovat verrattain hinnakkaita ja niissä alennettu hinta tuntuu euroissa jo tuntuvasti. Muutenkin suosin aleostoissa laatua, sillä silloin hankinnoissa on jotenkin enemmän ajatusta ja varmasti iloa pitkään.

Tuota Filippa K:n paljetein koristeltua neuletta olen ihastellut monta kertaa, se on ollut minulla myös kuvauslainassa. Nyt ylellisen neuleen saa alennushintaan. Miten kivalta tuo näyttää kesäiltana vaikka farkkujen ja sandaalien parina. Toisaalta neuleelle on käyttöä myöhemminkin ympäri vuoden. Tässä vaatteessa paljettien kiilto on toteutettu yksinkertaisen tyylikkäällä tavalla.

Kietaisumalliset vaatteet eivät ole kuuluneet lemppareihini, mutta kummasti olen nyt ihastunut kimonomallisiin paitoihin. Eikä asiaa ainakaan hidastanut, kun bongasin Elin Klingin (jo loppuneelta) sivustolta kombinaation, jossa Elin oli pukeutunut  farkkuihin ja mustaan kietaisupaitaan. Tässä Filippa K:n silkkisessä versiossa on just se oikea tyyli. Tämä houkuttaa minua alennusmyynnissä just nyt erityisen paljon.

Tätä G Star Raw:n unelmaisen pehmeää farkkupaitaa esittelin teille joskus keväällä leveiden farkkujen parina, tässä postauksessa.  Farkkupaita on ensi syksynä tosi tärkeä osa syysmuotia, suositus siis myös tuolle paidalle.

Katseletteko te koruja alennusmyynneissä. Minä sujahdan melkein ensimmäisenä tutkimaan suosikkikorumerkkieni aletarjonnan. Sokoksella on ihania Edbladin koruja, joita olen itse sieltä ostellut alennusmyynnistä. Nytkin oli siis pakko katsoa mitä herkkuja Edbladin mallistosta oli laitettu alennukseen. Tykästyin ketjuihin.

Laukut ovat myös niitä arvokkaampia hankintoja, joita itse aina bongailen aleaikaan. Sokosen ihanuuksista poimin esimerkiksi tämän Calvin Kleinin yksinkertaisen tyylikkään nahkatoten. Aivan upea laukku. Bongasin alepöydästä myös kivoja lompakoita.

Oletko ihastellut kenkiä ja jättänyt ne kuitenkin ostamatta. Ehkä alennusmyynnissä onnistaa ja löydät ne mukavalla alelapulla varustettuna. Sokokselta löytyy nyt mm. Tiger of Swedenin monia ihania kenkiä alehintaan. Suosittelen vahvasti esim. kuvan tossuja tai klassisia avokkaita.

Ja taas kerran muistuttelen myös bongaamaan alusasuosastolta ihanuuksia, itse suunnistan myös sinne täydentämään juuri siivoamaani alusvaatelaatikkoani. Alennusmyyntiaikaan on muuten näppärä tehdä pieni vaatekaapiston katsaus. Tulee huomattua mitkä perusjutut ovat jo vähän paremmat päivät nähneitä ja mitä on tullut käytettyä eniten. Näitä perusasusteita ainakin kannattaa täydentää alennetuilla hinnoilla.

Nämä samat vinkit ja jutut koskevat siis myös miesten valikoimaa ja tietysti kodin osastoa. Sokokselta löysin mm. Röstrandin ihania astioita alennushintaan.

Aihe jatkuu Sokoksen sivuilla, tässä.

Vieläkö suuntaatte tekemään alennusmyyntilöytöjä?

”yhteistyö”

Comments are closed.