Kun Inga oli meillä käymässä, kävimme yhtenä iltana pienellä ajelulla keskustassa. Täytyi näyttää Turun fiiliksiä, sillä toivottavasti pian tästä tulee hänelle uusi kotikaupunki. Teatterin kupeessa oleva puisto on viehättävä paikka. En ole ennen tainnut siinä edes pysähtyä. Hassua miten vähän tulee omassa kotikaupungissa koluttua keskustan viheralueita.

Päätettiin ottaa asukuvat puiston kauniissa ilta-auringossa. Ingan liehuva kaftaani oli uusi löytö Turun reissulta, kotoisin Bik Bokista. Minäkin voisi haluta jonkin tuollaisen liehukkeen kesäksi…itse vaan vilukissana tarvitsen vähän helteisemmän kelin jotta tarkenen ohuissa vaatteissa. Mutta kesään kyllä kuuluu ehdottomasti pitkät liehuvat helmat.

Kesäilloissa on ihanaa vaihteleva valo, hetkessä voimakas kultainen valo vaihtuu heleään sinisen sävyyn.

Seuraavassa postauksessa minun asuni kuvattuna samassa paikassa.

Comments are closed.