Sainpas eilen maanantaina ihanan yllärin, kun tulin töistä kotiin tuo toinen ojensi minulle kukkapaketin käteen – kuulemma muuten vaan. On niin ihana saada ylläri ihan tavallisena päivänä ihan ilman mitään erityistä syytä. Kukkapaketista paljastui upea kolmivanainen orkidea. Olen sitä nyt ihaillut ja ihaillut.

Tein itselleni muutaman pienen kesähankinnan. Tänään postikäynnillä piipahdin Elementissä ja mukaan tarttui uudet aurinkolasit ja herkullinen paita. Päätinpä kuvailla näitä ostoksia teidän nähtäväksenne. Oli jo iltahämärää ja ajattelin nappaista kuvat valoisimmassa paikassa, eli erkkerin nojatuolilla. Sielläpä kuhinaa riittikin kun heiluin kameran kanssa.

Eihän tyttönen voi vastustaa vaaleanpunaista, piti tulla ihailemaan mamin paitaa kesken kuvaamisen. Kovasti rahin ympärillä riitti pyöritystä molempien koirulaisten taholta. Melkein joka kuvassa näkyy taustalla valkoista pörröä. No, paita tuossa kuitenkin on. Siinä onkin hyvä viesti tekstissä!

Kesäksi hankin taas uudet valkoiset lenkkarit. Tykkäsin viime kesänä saamistani Pumista niin paljon, että ostin tälläkin kertaa valkoiset Pumat. Nyt on taas freesit lenkkarit kesäksi.

Uudet aurinkolasit ovat Komonon. Heillä on houkuttelevan kivoja malleja, eikä hinta ole paha, tällaiset raaskii ostaa ihan miettimättäkin. Sovittelin kaikki mallit läpi ja päädyin näihin kissamaisiin, sillä sopivat parhaiten nassuuni, vaikka mieluiten olisin valinnut kilpikonnasankaiset vähän pyöreämmät. Mutta kivathan nämäkin ovat ja istuivat kun nakutettu.

Ja pitihän tosiaan tulla tarkistamaan kaikki kuvattavat asiat. Poika se tallustelee muina koirina paikalle. Osallistuminen on kivaa.

Sellaiset piristykset täällä.

4 Comments

  1. Taas aivan ihana postaus! Ja tuo pieni nelijalkainen on niin mun suosikki! ❤️
    Mukavaa loppuviikkoa!
    -Minna

  2. Minäkin haluan tuollaisen vaaleanpunaisen t-paidan, se näyttää niin pehmeältä!

  3. Anne

    Kiitos Minna 🙂 nuo nelijalkaiset on myös minun suosikkejani! <3