Voi että kuulkaa, se on ihan oikeasti minun kesälomani nyt – ensimmäinen erä siitä. Sopii siis tämän kertainen Sokoksen yhteistyöaihe ihan täydellisesti omiin meininkeihin. Kävin nimittäin poimimassa kuvauslainaan kesälomafiilikseen sopivia vaatteita.

Kesällä oma tyylini saa ripauksen naisellisuutta. Maison Scotchin intianpuuvillainen kirjailtu mekko on täydellinen omaan kesäfiilikseeni. Mekon alla on ohut puuvillamusliininen alusmekko, joka kuuluu siihen. Todella kaunis kesävaate.

Näihin vaihteleviin kesäilmoihin tarvitaan myös kevyitä neuleita. Ralph Laurenin neule ja ihanat revityt farkkusortsit ovat ihan oman kesätyylini mukaisia. Luonnonvalkoinen lettineule toimii myös tällaisena ohuena versiona, tässä neuleessa plussaa myös takahelmasta, joka on etuosaa vähän pidempi. Kuvassa sortsit ovat minulle pari numeroa liian isot, mutta halusin kuvata ne silti koska ovat tosi kivat.

Farkkusortsit tietysti sopivat mihin tahansa asukokonaisuuteen. Hellepäivänä pukisin ne mielelläni puuvillatopin kanssa, tässä Dieselin reipas printtitoppi. Kesäkenkien lemppareita ovat jalkaan työnnettävät nahkasandaalit. Nämä ovat Vagabondin, omistan heiltä melkein samanlaiset viimevuoden kokoelmasta. Tykkäsin niistä paljon ja täytyykin kaivaa ne taas käyttöön.

Kuvasin myös miehen lomatyyliä. J Lindebergin heleä raitateeppari piristää värikkyydellä. Tiger of Swedenin kapeat stretch-farkut ovat kivan rennon malliset, huomaa roikkuva haarus.

Vagabondin slip one-kengät ovat kuulemma erittäin kevyet jalassa. Kivan kesäisen näköiset, silti huolitellun tyylikkäät. Kengät sopivat yhtä hyvin ranta-asuun kun fiinimpään illallisasuun.

J Lindebergiltä on tämäkin musta t-paita. Niukkalinjaiset t-paidat sopivat kapealahkeisten farkkujen pariksi. Kuvan farkut ovat mallilleni vähän suuret, mutta slimmi linja tulee kuitenkin niistä selville.

Ja uimapuvut. Käytiin tänään pitkästä aikaa fiilistelemässä loman alkua meidän läheisellä uimarannalla ja todettiin, että tänä kesänä on pakko viettää siellä aikaa enemmän kuin viime kesänä. Niinpä voisin vihdoin hankkia uuden uimapuvun. Näihin bikineihin ihastuin jo Sokoksen muotinäytöskuvissa mallin päällä. Hame on Ralph Laurenin.

Ja jos minulla on värikkäät bikinit, voi toisella olla värikkäät uimasortsit. Noi oli niin kivat, että päätyivät kuvausten jälkeen kassan kautta meille kotiin. Merkki on Tenson. T-paita Maison Scotch. (Huomatkaa kuvassa uninen koirulainen, joka yrittää pysyä väkisin hereillä).

Kokouimapuvun ainakin ajattelin hankkia tänä kesänä. Siinä voi oleskella myös pihahommissa, jos sattuu niin onnellisesti, että tulee oikein kuumia hellepäiviä. Tässä uikkarissa on mielettömän kiva retrofiilis. Ja kun on kerran lomasta kyse, on ehkä aikaa myös syventyä kirjoihin. Poimin Sokokselta myös kirjan kuvauslainaan, Downtown Abbeyn henkeen voisi paneutua viltillä, päässä tietysti olkihattu suojaamassa helteeltä.


Oi loma!

”yhteistyö”

Comments are closed.