Paikallinen Sokos, tavaratalo Wiklund, on uudistunut ja he järjestivät viime viikolla mm. kesäisen muotinäytöksen uudistumisen kunniaksi. Itse en päässyt töiden takia paikalle, mutta sain teille kuvamateriaalia näytöksestä, kun Petri kävi kuvaamassa shown.

Kesä ja rantaelämä oli näköjään näytöksen teemana ja sitähän kautta tässä vihdoin aloitellaan. Tällä viikolla olen myös minä tekemässä omaakin juttua samasta aiheesta Sokos-yhteistyön puitteissa.

Ajatelkaa, nyt (tai toivottavasti ihan just) saa pukeutua kesäiseen lierihattuun ja uimapukuun. Kokouikkarit ovat taas kasvattaneet suosiotaan, valitsisinkin itse nyt sellaisen mielummin kuin bikinit. Vaikka onhan nuo yksinkertaiset bikinitkin tosi kivat. Raikas väritys viehättää uimapuvuissa.

Pitkät mekot kuuluvat kesään. Helpompaa kesävaatetta tuskin onkaan. Mekko soveltuu yhtä hyvin rannalle tai kesäillalliselle.

Paikallinen telkkaritähti moikkaa kuvaajaa. Jetro oli yksi näytöksen miesmalleista.

Pari Hunksiakin nähtiin lavalla, tässä tyylikkäissä bermudasortseissa. Kasmirkuvioinen pitkä mekko on kesäisesti hippihenkinen, sitä vielä korostavat turkoosit korut.

Uima-asut ja hellevaatteet samaan tyyliin, siitä syntyy kesälookki naiselliseen makuun.


Pehmoiset trikoovaatteet kuuluvat myös kesävaatesuosikkeihin. Iloiset värit ja printit loistavat aurinkoisena hellepäivänä. Näytöksen mallit olivat kovin kauniita kiharoineen ja huoliteltuine meikkeineen. Huomatkaa oranssi huulipuna, jos ei halua räväyttää vaatteilla, voi kokeilla reipasta väriä huuliin.

Voi miten bikinikelejä odottaakaan. Tykkäsin paljon muuten myös noista kukallisista versioista.

Taidan suunnata pian Sokokselle katsomaan omia kesälomavaatevalintojani, pysykää linjoilla, esittelyä seuraa pian.

”muotinäytöskuvat yhteistyössä Studio Coolpool

Comments are closed.