(bleiseri J Lindeberg / college COS / farkut Tiger of Sweden / 
laukku Stella McCartney / tossut Puma / aurinkolasit Komono)

Tässä vielä minunkin asuni viime viikon puistoretkeltä. Tjaa, aika epäkesäinen asukokonaisuus. Tästä ei revitä inspiraatiota kesäpukeutumiseen, heh. Mustanpuhuvaa kaiken kaikkiaan, toisaalta mustassa harvoin menee metsään.

Pakko muuten kommentoida tuosta Stellan laukusta – se on kaiken muun hyvän lisäksi aivan mahtava meidän sateisiin olosuhteiin. Ties montako kertaa tämän kevään aikana olen suhannut sateessa tuo laukku käsivarrella ja se on kastunut, mutta koska laukku ei ole nahkaa, ei ole tarvinnut huolehtia siitä. Pelkäsin myös vähän mustaa nihkeää pintaa valkoisten korien taloudessa, mutta ihme ja kumma siihen ei tartu nöyhtä eikä karvat. Suosittelen jos etsit rentoa käyttölaukkua.

Kesäloma on alkanut aika rennoissa merkeissä. En ole tehnyt oikeastaan yhtään mitään, paitsi normaaleita askareita. Kaikessa on vaan helpotuksena se, että saa nukkua aamulla myöhään, eikä tarvitse askareiden välissä käydä töissä. Eli mukavaa on ollut, vaikka töissäkin on mukavaa.

Comments are closed.