Oi kesä mitä kauneutta tuotkaan! Instagramiani seuraavat huomasivat jo minun keränneen taannoin iltakävelyllä ihan mielettömän syreenikimpun. Meidän oman pihan muutaman vuoden vanhat puskat ovat vielä niin vaatimattomia, ettei niistä raaski taittaa maljakkoon oksia. Mutta kävelylenkillä löysin niityn kupeesta hulppean sireenien valtaaman alueen, josta raaski taitella oksia maljakkoon saakka. Mikä mieletön tuoksu noista onkaan tullut kotiin.

Minusta näyttävä kimppu on parhaimmillaan olohuoneen ruokatilassa pitkän pöydän komistuksena. Valkoista seinää vasten kukat pääsevät hyvin oikeuksiinsa. Samalla kimppua voi ihailla monesta suunnasta.

Kuvat puhukoot puolestaan tällä kertaa. Kyllähän kauniita kukkia kuvaisi vaikka kuinka moneen otokseen.

Syreenin tuoksuista viikonloppua kaikille – muistakaahan piipahtaa luonnossa!

6 Comments

  1. Ihania kuvia, niin kaunista ! <3 Tilasin just äidiltäni tuomiseksi syreenejä kun täällä kerrostaloasukkaana niitä ei ole saatavilla.. 😀 onneksi äiti ymmärtää näiden pyyntöjen päälle ja huomenna pääsen nauttimaan kukkatuliaisista.

  2. Anne

    Kiitos 🙂 kyllä luonnonkukat vaan ovat ihania piristäjiä!

  3. Anne

    Kiitos Maria 🙂 ihania kuvia sinunkin blogissasi, nyt lisäsin sen tuohon sivupalkkiini kun muistin vihdoin! Kukat on parhautta.