Kuinka olenkaan voinut olla postailematta muotiviikkokuviani tänne, siitä on tosi paljon aikaa kun viimeksi näitä tänne laittelin. Nyt oli aikaa katsella vähän kovalevyn uumeniin ja nappaista näytille muutama street style-otos.

Hattukuvassa kiehtoo nimenomaan tuo hattu, kunpa osaisin käyttää päähineitä, ne ovat niin tyylikkäitä ja tuovat asuun kiehtovuutta. Oletteko te hattutyyppejä?

Miten hauskasti leikattu asu, vähän väljä, mutta kuitenkin tarkkaan harkitut linjat. Ihanat Chanelin sandaalit ja pikkulaukku.

Laukuilla on tosiaan merkitystä. Tässäkin on ihan yksinkertainen asu – musta midihame ja harmaa neule, mutta kokonaisuus on näyttävä, paljolti laukun ansiosta. Tokihan myös kokonaisuuteen vaikuttaa asun mittasuhteet. Neule on sopivasti väljä ja hame trendikkään mittainen. 

Miten ihastelinkaan tuota komboa. Upea kirjailtu hame ja rennon kauhtunut puuvillahuitulatakki. Kontrastit toimivat kun yhdistelyn taito on hyppysissä. Ja huomatkaa, että valkoinen t-paita toimii tässäkin kaiken perustana.

Tyylikästä loppuviikkoa!

2 Comments

  1. Hieman asian vierestä; Olen lomalla Pariisissa ja mietin Stellan Falafellaa yhtenä laukkuostos vaihtoehtona, vieläkö olet ollut tyytyväinen, mitä mieltä olet laukun painosta, johtuen ketjuista ja minkä laukun ostaisit tällähetkellä arkikäyttöön? Kiitos jo etukäteen ja mukavaa kesänjatkoa. mini

  2. Anne

    Heippa 🙂 Olen tykännyt aivan tosi paljon Falafellasta, minua ei häiritse ketjujen paino, tavallaan se on just ihana ominaisuus käytössä. Kassissa on kuitenkin aina tavaraa joista tulee vastapainoa ketjuille. Pidän laukun rentoudesta ja huolettomuudesta, sitä voi käyttää vaikka sataakin, ei tarvitse stressata pinnan pilalle menemisestä. Eli valitsisin edelleenkin arkikassiksi tuon saman laukun, hyvä ostos siis todellakin jota voin suositella. Pidän myös siitä että laukku ei ole niin "nähty".

    Jos joku toinen pitäisi (saisin) valita, päätyisin kenties johonkin Chloen laukkuun, heillä on ihania malleja ja vaikka ovatkin kovin suosittuja, eivät ihan niin must kun esim. Celinet. Ninasilla on ihania vaihtoehtoja!