Heippa! Olen näköjään laistanut blogin päivittämistä muutaman päivän. Tänä kesänä ollaan oltu poikkeuksellisen aktiivisia ja menty ja tehty asioita muualla kun kotona. Ehkä tuo viileämpi sää ajaa omalta pihalta muualle. No halusin kuvata jotain nättiä teille ja niinpä napsaisin töissä kauniista jutuista kuvia.

Keittiön uudistus saa minun katseeni suuntaamaan koko ajan keittiöön liittyviin juttuihin. Olen tykännyt omasta Kaymetin kullanvärisestä tarjottimesta tosi paljon ja fiilistelin töissä tuota alumiinin väristä versiota. Hyvät ja kauniit tarjottimet ovat mitä mainioimpia käyttöesineitä. Enkä saa ikinä tarpeekseeni näteistä keittiöpyyhkeistä. Minulta ei vielä löydy Saanan ja Ollin keittiöpyyhettä, hassua. Tuo heidän Maailman synty-kuosi on kyllä tosi ihana.

Pienet sievät kynttilänjalat ovat erittäin tarpeellisia asetelmien osasia, niin kesällä kuin talvellakin. Niitä löytyykin kaapista monenlaisia, on kiva vaihdella fiiliksen mukaan pieniä somisteita. Kuvassa on Menun upeat kynttilänjalat. Tykkään myös karahveista ja kaatimista, Menun kuparikorkkinen lasipullo on niin kaunis. Erilaiset metallisävyt antavat kyllä kivaa säväytystä sisustukseen.

Ihailen noita Hayn tammituoleja, ovat tosi kivat modernit ja kevyet. Hayn pöydässä on muuten pehmeästi vähän kitin sävyinen kansi, ei ihan kovan valkoinen. Se on oikeastaan tosi kaunis, siinä valkoiset astiat ja muut tulevat nätisti esille. Useinhan pöydät ovat ihan puhtaanvalkoisia. Eikä tuo näytä yhtään sellaiselta suttuiselta puhtaanvalkoisten juttujen rinnalla. Onnistunut sävytys.

Tällaista tänään fiilistelin työpäivän lomassa. Terkut teille lukijoille jotka kävitte moikkailemassa pitkin viikkoa, ihan mahtava nähdä teitä kasvokkain!

2 Comments

  1. Ompa tosissaan kauniita esineitä ja nuo tuolit… 🙂 Iloa sinunkin viikkoosi! – Auroora