Joka kesä minulle tulee kova kaipuu neutraaliin sävy- ja materiaalimaailmaan. Inspiraatiokuvia selaillessani pysähdyn erityisen pitkäksi aikaa tällaisiin harmonisiin ja niukkoihin tyyleihin. Pellava on niin ihanaa, voiko siihen koskaan kyllästyä. Samoin narumatot ja silkkinen nahka, puhumattakaan huolettoman rennosti asetelluista kasveista. Ehkä tämä on se omin kesätyylini. Täydellisesti siihen iskee tuo Fantastic Frankin sivuilta poimimani asunto. Pysähdyin moneen kertaan fiilistelemään taitavaa stailausta.

Mustavalkoiset kuvat ja Artekin upea seepratyyny tekevät kivaa kontrastia pehmeään skaalaan. Kiinnitin myös huomiota kylpyhuoneessa seinälle kiinnitettyyn String-hyllyyn, siinä on akryylipäädyt ja pähkinän sävyiset hyllyt, upea.

Millainen kesäsisustus puhuttelee sinua?

6 Comments

  1. Mullekki käy just noin! Ilmavaa, luonnollista ja vaaleaa.. Aahhh! Syksyllä saa sitten taas kerätä lämpimiä sävyjä ja materiaaleja.

    <3

  2. Anne

    Niinpä, ehkä se on kun luonto tarjoilee kaikkia ihania värejä, niin kaipaa sisällä seesteistä ja rauhallista 🙂

  3. Anne

    Eikö ookkin 🙂 tekisi mieli kiskoa hetimiten sohvalle valkoiset kesäpäälliset ja pellavatyynyt, pitkin, mutta koska sadeilmat ja koirien tassut…