Ollaan saatu töihin Haylta paljon uutta, mm. upea sohva ja ruokailuryhmä, sekä tietysti kaikkea pientä houkuttelevaa. Hayn pastellisen hempeä maailma on tosi raikkaan näköinen etenkin näin kesällä. Vaikka tietysti värejä on muitakin kuin pastelleja. Kummasti vaan hempeät tyynyt tekevät koko vaaleanharmaasta sohvasta pastellisen näköisen. 

Toin kotoa minttupenkistä töihinkin tuoksuvia oksia. Yrtit säilyvät maljakossa tosi pitkään. Voisi melkein sanoa, että kasvatan minttua leikkokukiksi. Mukaan nappasin muutaman luonnonkukan.

Hayn pöytäryhmää, ihana tammituoli on kevyt muotoilultaan. Ja hei, en voi kun ihastella tuota hulppeaa marmoritarjotinta. 

Juuri nyt suosikkikenkäni ovat olleet Repetton vanhat ballerinat. Täytyisi varata aika/aikaa kunnolliseen jalkahoitoon ja manikyyriin, sitten voin siirtyä vihdoin kunnolla sandaaleihin. Sillä sandaalikelit ova täällä just nyt. Palaan muuten tuohon aiheeseen piakkoin.

Tykkään sijoitella Morriksen reheviä tyynyä modernin ja selkeän mausteeksi. Eikö näytäkin aika houkuttelevalta tuo kasviaiheinen tyyny Hayn nappityynyn parina.

Kivaa viikkoa!

2 Comments

  1. Anne

    Kiitos, tuo tosin ei ole meidän kotoa vaan työpaikalta sisustusliikkeestä 🙂