Toinen postaus peräkkäin, jossa minulla on kaffekuppi mukana. No mutta usein on kun jotain fiilistelen. Tällä kertaa halusin napsaista pari satunnaista kuvaa omasta huoneestani. Mieleen tuli kaunis Aesopin käsivoidetuubi. Siitä nimittäin pitää kommentoida, että voide on ihanan tuntoista, mutta voi että tuota tuoksua. Niin paljon kun pidän yrteistä, olen huomannut karsastavani kosmetiikassa oikein voimakkaita yrttisiä tuoksuja. Tästä käsivoiteesta ei minulle jää sellainen ihanan ylellinen olo tuoksun suhteen. Parasta tuossa onkin nätti puteli. Sama homma joissakin käsisaippuoissa, ne ovat ihanissa puteleissa, mutta tuoksut tuntuvat liian tujuilta. Saippua toki onneksi tuoksuu vain hetken. Noh aion kyllä käyttää voiteen loppuun ja ehkä totun tuoksuunkin.

Mitä mieltä sinä olet voimakkaista yrttisistä tuoksuista?

Toisessakin kuvassa on tuoksua, siitä puolestaan pidän kovin, nimittäin Philosophyn Gracesta*saatu. En kyllä käytä hajuvettä päivittäin, mutta kun suihkaisen haluan raikkaan, puhtaan ja kevyen tuoksun. 

Samassa kuvassa Muuton Float-kynttilänjalka, josta on tullut sujuvasti korutelineeni. Minusta se näyttää tosi kilvalta juuri noin, kun siihen on laskettu lempikoruja odottamaan seuraavaa käyttökertaa. 

Pienet kivat jutut piristävät sisustusta yksityiskohdissa. Tällaisista elementeistä saa niitä kuuluisia asetelmia vaikka makkarin lipaston päälle, kylpyhuoneen tasolle tai pukeutumishuoneen hyllylle. 

2 Comments

  1. Olen samaa mieltä voimakkaista tuoksuista. Käsirasva ei ehdottomasti saa tuoksua voimakkaalta. Pahinta ovat sellaiset imelät, mummomaiset tuoksut. Ostin tuota samaa Grace-hajuvettä, mutta lopulta siinäkin oli mielestäni liian voimakas, vähän sellainen old lady -tuoksu… Sinulla ei taida olla lapsia, koska kotisi näyttää aina niin ihanan siistiltä ja puhtaalta? 🙂
    Jonna

  2. Anne

    Kun käyttää niukasti tuoksuja niille herkistyy entisestään. Ja joo liian imelät tuoksut on aika ärsyttäviä. Nämä hajuvesijutut on aika henkilökohtaisia, kun tuoksu muuttuu omalla iholla aina vähäsen. Mä suihkaisen tosi varovasti hajuvettä, että siitä jää vain häivähdys iholle.

    Hah, meillä on kuvien ulkopuolella ihan normaalia epäjärjestystä kyllä 🙂 Puhdasta toki aina, mutta kyllä noita tavaroita ajalehtii aina pitkin taloa, se onkin siivouksen hankalin osuus, pitää yleistä järjestystä yllä. Ja joo, ei kyllä ole kun koiralapsia.