Aamun työmatkan varrella, ihan Aurajoen rannassa, on mitä kaunein ravintola Samppalinna. Olen aina ihastellut sen pitsihuvilatunnelmaa ja ympäristön vehreyttä. Ravintola sijaitsee rinteessä puiden varjossa, tuntuu ettei sinne koskaan oikein paista aurinko, mutta se onkin osa paikan viehätystä. Tunnelma on aina hämyinen, niin myös eräänä aurinkoisena aamuna, kun nämä kuvat nappasin.

Aika hauskaa laittaa kamera kivitolpan päälle ja napsaista asukuvat ihan kaikessa rauhassa itselaukaisimen avulla. Noh, kuvista ei tullut asukuvallisesti onnistuneita, mutta laitanpa tämän yhden tähän kuitenkin. Päällä Acnen teeppari ja housut.

Olen aina rakastanut vanhoja koristeellisia puutaloja. Vähän rehevöitynyt vanha puutarha on minusta myös aivan ihana. Samppalinnassa olen viimeksi ollut tuttavan häissä, siitä on jo useampi vuosi aikaa. En osaa sanoa millaista ruoka siellä on, mutta puitteet ovat kauniit.

Kun suuntaa katseen toiseen suuntaan on näkymä kuin pariisilaisesta puistosta, ainakin pienen pätkän verran.

Oletteko te syöneet Samppalinnassa?

4 Comments

  1. En ole syönyt siellä, kesäteatterissa kyllä olen ollut. Mutta jospa asian korjaisi tänä kesänä, viimeistään elokuussa teen Alman kanssa kiertueen sinne rannikolle.
    Ihanaa päivää Turkuun!

  2. Anne

    Onhan se kaunis näin kesällä 🙂 talvella aina unohtaa ankeudessa, että miten mahtava kesäkaupunki tää onkaan.