Ette usko mitä sain viikonloppuna tehtyä – nimittäin siivottua mun vaatevaraston. Ihana tunne kun kaapii kaiken pois kaapeista, pyyhkii ne ja lajittelee vaatteet säilytettäviin ja kierrätettäviin. Haluan omistaa mahdollisimman vähän, huomaan että se tekee minut paljon tyytyväisemmäksi. Kun välillä karsii saa taas tilaa uusille jutuille. Tosin sain ikään kuin itsestään uusia paitoja, kun silitin kaikki silitettävien lokerossa olleet paitikset…en edes kehtaa sanoa kauanko ne on siellä majailleet. Tänään oli tyytyväisenä ”uudessa” valkoisessa paidassa töissä.
Siivouksen tiimellyksen tuloksena ajattelin laittaa taas pienen blogikirppiksen, näitä ihanuuksia en viitsi kirpparille viedä.
Myyn siis seuraavat tuotteet. Näistä saa lisäkuvia jos tarvitsee, nyt olen poiminut blogin arkistoista nämä kuvat.

Louis Vuittonin mini lin-kankainen laukku. Väri on tummanruskea ja väri vähän armyhenkinen. Laukkua voi kantaa toten tyylisesti käsivarrella tai olkapäällä. Tätä mallia ei enää valmisteta enkä muista mallin tarkkaa nimeä. Ostin aikanaan Tukholman Louis Vuittonilta sen. Roikkuvassa tagissa on kultaisella painettu mun nimikirjaimet A.M., mutta tagin voi kääntää toisin päin jos ei halua niiden näkyvän. (Edit. laukun nimi on Lucille)

Hinta 300 €  MYYTY!!

3.1. Phillip Lim-nahkalaukku, joka on hyvin pehmeää ja miellyttävä nahkaa. Siinä on useita lokeroita ja sisälle mahtuu tosi hyvin tavaraa, vaikka laukku on suhteellisen pieni.

hinta 150 €  MYYTY!!!

Miu Miun prätkäsaappaat, koko 36,5. Omaan jalkaani hitusen naftit, siksi noita ihanuuksia ei ole tullut kovin paljon käytettyä. Ovat mielestäni oikeat klassikot ja surkein mielin näistä luovun, mutta koska ovat vähän pienet, eivät ne saa minulla ansaitsemaansa käyttöä. Ovat hyvässä kunnossa.

hinta 150 €  MYYTY  

Pradan nailonkassi. Tämä on tosi vanha, mutta täysin hyvässä kunnossa. Ihanan kevyt ja mahtava jokapäiväiseen menoon. Kassiin mahtuu paljon tavaraa eikä se itsessään paina mitään. Sisällä vetoketjutasku ja laukku suljetaan vetoketjulla, on siis umpinainen ja kokonaan vuorattu.

hinta 100 € MYYTY!!


Kiitos kaikille ostajille. Tämän blogikirppiksen tuotteet on jo myyty, palataan taas kirppiksen merkeissä toisen kerran!

Comments are closed.