Vihjasinkin teille, että minulla on blogiin liittyviä uutisia. No eivät ne sen suurempia ole, kuin että blogini liittyy ihan näillä hetkillä osaksi Suomen Blogimediaa. Se tarkoittaa visuaalisesti sitä, että tuonne yläpalkkiin tulee uusi valikko ja tänne ilmestyy mainosbannereita sekä linkkejä muihin Suomen Blogimedian blogeihin. Se on minusta mukavaa, sillä itse ainakin olen usein tehnyt blogilöytöjä noiden nostojen ansiosta. Muuten moni suosikkiblogini sijaitseekin jo samassa poppoossa, joten minusta on kunnia liittyä joukkoon.

Käytännössä liittymiseni itsenäisten blogien kollektiiviin tarkoittaa minulle verkostoitumista, vertaistukea, teknistä tukea, mediamyynnillistä apua ja sitä kautta vähän lisätulojakin. Koska blogini on jo pitkään ollut minulle myös toinen työ, olen iloinen kun saan lisää ”työkavereita”. Olen ollut todella tyytyväinen itsenäisenä bloggaajana, joten minusta on mahtavaa, että itsenäisten blogien yhteisössä säilyy tuo oma vapaus.

Mikään ei täällä siis oikeastaan suuremmin muutu. Oma intoni todennäköisesti kasvaa, sillä saan paljon boostia uusista jutuista ja nyt tietysti minulla on hyvä syy taas pysähtyä tarkastelemaan, mitä voin tehdä vielä paremmin.

Toivottavasti viihdyt seurassani edelleen. Vaikka bloggaaminen on minulle työ, on se pohjimmiltaan sitä mitä aloittaessanikin n. 7-vuotta sitten. Blogi on minulle kanava jakaa itseäni kiinnostavia asioita samanhenkisten ihmisten kesken. Joskus alkuaikoina vuorovaikutus oli ehkä vielä suurempaa, kommentteja ja keskusteluita oli enemmän. Toki silloin blogitarjontaa oli paljon vähemmän ja lukijoitakin tietysti myös. On ihana muistella noita vanhoja aikoja, supermahtavaa kun on saanut olla tässä kehityksessä mukana. Ja mahtavinta on että kaikki kehittyy vielä koko ajan – kohti uusia innostuksia sanon minä.

29 Comments

 1. Mukavia uutisia ja uusia tuulia.
  Itse olen kohtuullisen pitkäaikainen lukijasi, mutta olen ollut aina huono kommentoimaan. Hyvä kun välillä muistuttelet sen tärkeydestä. Ehkä sitä enemmän kommentoi, ne vähät mitä kommentoi, niin uusille bloggaajille, haluten kannustaa ja rohkaista heitä eteenpäin. Jotenkin sitä luulee, ettei se ole teille kokeneille pitkän linjan bloggareille niin tärkeätä – että kyllä te osaatte ja pärjäätte ilman niitäkin ja turhat kommentit voivat päinvastoin olla rasite. Herättelevä kuulla että Kommentteja ja vuoropuheluakin kaivataan, siinä on meillä lukijoilla peiliin katsomisen paikka – Uusi keittiönne on muuten niiiin kaunis..:)!

 2. ihana kuulla ! onnittelut 🙂
  sun blogi on kyllä aivan ihanan laadukas ja aito !

  <3

 3. Onnea! Todella hieno juttu. Innolla jään odottamaan mitä kaikkea uudet tuulet tuo mukanaan. 🙂 – Auroora

 4. Hassua, vanhempieni keittiö -82 rakennetussa talossa on juuri samanlainen kuin teidän keittiö. Isäni tosin on esteetikko ja ihailen hänen kykyä nähdä asiat, kauniina. T. Mahina

 5. Anne

  Sanos muuta, verkostoituminen on aina plussaa 🙂 Ja juu hyviä blogeja on ihana löytää.

 6. Anne

  Voi miten kiva kun kommentoit ja ajattelit. Ihan sama kyllä minullakin, tulee kommentoitua eniten juuri uudempiin blogeihin kun on niin kiva tsempata. Mutta tosiaan, ilostutaan me pitkän linjan bloggaritkin ihan jokaisesta kommentista, minä ainakin. Vaikka vain parista sanasta. Se tuo lukijan jotenkin todellisemmaksi ja tulee hyvä fiilis, että joku on siellä toisessa päässä ja lukee minun aikaansaannoksiani. Ja on kiva saada myös kyssäreitä ja muita ihan kommenttilaatikkoonkin, usein niitä tulee meiliin. Kommenttilaatikossa joku muukin voi ilahtua vastauksista. Toki meilejäkin saa aina lähetellä, niihinkin vastaan aina 🙂

  Olen ihan täpinöissäni keittiöstä, istun ja ihailen sitä, heh.

 7. Anne

  Kiitti Jutta, tosi kivaa ja jännää 🙂 Teilläkin on, innolla seurailen <3

 8. Anne

  Oi, kivasti sanottu 🙂 Huomasin sinunkin muuttaneen osoitetta, korjailin jo sivupalkkiin. Eli messissä olen edelleen.

 9. Anne

  Tiedätkö mullekin tulee vähän kasarifiilis meidän keittiöstä, ihanan virkistävää. Oma ensimmäinen keittiö oli melkein samanlainen. Nykyään vain pienet yksityiskohdat tekevät lookista tätä päivää. Kaappien mitoitus on eri, ovien pintamateriaali, ei listoituksia ja vähän eri tyyliset vetimet. Mutta sama fiilis. Pidän tästä keittiöstä juuri siksi, ettei se ole liian katalogimainen ja nähty, siis minun mielestäni 🙂 Klassiset jutut toimivat aina.

 10. Anne

  Kiitos Sara, ihana kun aina tsemppaat! Ja kiitos, tosi paljon pidän uudesta köökistä.

 11. Anne

  Kiitos paljon 🙂 ja juu köökistä olen kyllä nauttinut. Onneksi pääsin eroon siitä entisestä…