Käytiin eilen pikaisella Helsinki-reissulla. Ohjelmassa oli yksi työtapaaminen ja sen jälkeen ei muuta kuin ruokaa ja kotiin. Yritin piipahtaa jossain kaupassa, mutta jotenkin en ollut shoppailufiiliksellä. Hassua. Ehkä äskettäinen vaatekaapin siivous auttoi asiaa, nimittäin huomasin miten paljon siellä on vielä kaikkea ja kuinka paljon pitää karsia, jotta jaksan (saan) ottaa uutta sisään. No, onneksi alkaa loma ja mulla on ehkä aikaa tehdä loppueditointi.

 (paitis Zara / farkut Diesel Skinzee*saatu / kello Emporio Armani*saatu /
 laukku Stella McCartney / ballerinat Repetto)
Valitsin asuksi mahdollisimman mukavan autossa istumiseen, tällä kertaa se oli väljä paitis ja lempifarkut. Vaivatonta ja huomaamatonta. Tänä kesänä on tullut käytettyä tosi paljon mustiakin farkkuja, eilen ne (onneksi) tuntuivat vähän kuumilta.

Käytiin palaverin jälkeen syömässä ja valittiin Teatteri, koska se on niin helpossa paikassa. Tulee päädyttyä sinne usein siitä syystä. Ruoka on ihan okkei, mutta nuo pöytäliinat ja terassin sisustus vähän ankeahko. Jotain raikastusta ilme kaipaisi minusta.

Seuralainen söi burgerin ja minä valitsin Nizzan salaatin. Maistuivat hyviltä kyllä.

Kokeilin kuviin uudenlaista layeria, seepian sävyistä. En tiedä tykkäänkö, mutta on kiva harjoitella vähän erilaisia kuvankäsittelyasetuksia. Oletteko te leikkineet värillisillä layereilla?

6 Comments

 1. Kiva asu. Yksinkertainen on parasta.
  Olet oikeassa tuosta Teatterin terassista. Se on todella ankea. Ehkäpä sijainti on niin hyvä, että asiakkaita riittää ilman kaunista ulkoasuakin.

 2. Ihanan simppeli asu ! Tykkään tuosta Stellam laukustasi myös, rennon tyylikäs.
  Kuvat on mukavan näköisiä, itselläni on välillä näin kesäisin hankalaa kuvien kanssa, ovat niin kirkkaita, enkä oikein pidä niistä sellaisenaan.

  Rentouttavaa viikonlopun jatkoa !

 3. Anne

  Yksinkertainen ainakin toimii aina 🙂 ja on mukava päällä.

  Eikö, vähän voisi panostaa ulkoasuun, jotenkin harmaan ankea. Sisällä puolestaan on sitten ihan päinvastaisesti, vähän liiaksikin komeutta.

 4. Anne

  Stellan laukku on ollut ihan nappiostos, paras ehkä laukkuostoistani kaiken kaikkiaan.

  Mun mielestä sun kuvat on olleet kivan heleitä, muttei liian puhki palaneita. Oikein kivoja. Ihanaa aurinkoista viikkoa!

 5. Anne

  Nuo Rapettot on jo monta vuotta vanhat, kerran suutari on ne kursinut kasaankin. Ihan tosi hyvät jalassa, siksi lempparit.