Päivän työpäivä sujui tänään Helsingissä, kun meillä oli Tomin kanssa visiitti Linumin showroomille. Teimme syystilauksen, joka saapuu Koodiin ihan parin viikon kuluttua. Linumin uusi look on saanut paljon huomiota blogimaailmassa, niin täällä meillä kun myös muissa pohjoismaissa. Heillä on uusi pääsuunnittelija, joka on luonut uusia fiiliksiä mallistoon. Nyt mukana on jalokivivärejä ja materiaaleina ylellisiä sametteja, pellavia ja villoja. 

Pistettiin koko showroom ihan sotkuun kun riivittiin hyllyiltä tyynyt ja peitot kasoiksi ja hypisteltäviksi. Tilasimme päiväpeittoja; samettisia, puuvillaisia ja pellavaisia. Lisäksi mielettömiä tyynyjä samoista materiaaleista. Väriskaala on vihreää, roosaa, luonnonvalkoista, harmaata, nougattia ja hiekkaa. Vaikka joukossa on paljon värejä, on tunnelma silti hillitty, koska sävyt ovat hienosti mietittyjä.

Vihreää samettipeittoa tilattiin myymälään myös roosana, harmaana ja myyrän sävyisenä. Tuo kuva on varmasti ollut yksi inspiroivimpia makkarikuvia aikoihin.

Kuvan etummaista raitatyynyä tulee kolmessa eri sävyssä. Takimmaista puuvillatyynymallia emme tilanneet.

Linum on tehnyt yhdessä Kasthallin kanssa järjettömän hienoja pellava/villanukkamattoja, näistä tulee meille mallipalat, matot ovat tilaustuotteita. Hinta on kova, mutta laatu todella upea, tällainen matto ostetaan vuosikymmeniksi.

Nappasin nuo kolme alinta Linumin inspokuvaa Maijalta Pihkala-blogista, hän oli ennättänyt jo esitellä tämän kokoelman blogissaan aiemmin. Arvatkaa vaan ollaanko töissä innoissaan näistä jutuista, toivottavasti tekin.

Muuten olen ollut superhyperkiireinen tämän viikon. Kaikkea on taas ollut tekeillä ja yksi iso juttu liittyy blogiini, kerron siitä ihan pian teillekin. (Tiedän, vihjailut on ärsyttäviä, mutta kerrankin pääsin minäkin vihjailemaan jotain).

ps. kiitos vielä ihanista kommeteista edellisiin postauksiin, mielenkiintoisia vinkkejä nukkumiseen! Vastailen huomenissa kaikille 🙂

6 Comments

 1. Moi Anne!

  Tulin tällee vaihteeksi virtuaalisesti huikkaamaan moikat! Mäkin oon aloittanut taas bloggamisen, hih. Tuntuu kivalta tää uusi vaihde. http://www.lily.fi/blogit/mellisonant tuu moikkaan. Pus <3

  t. @annikavki / valentine's afternoon / mitä noita nyt on 😉

  ps. vihreää, roosaa, luonnonvalkoista, harmaata, nougattia ja hiekkaa, tää sävymaailma kuulostaa hykerryttävän hyvältä!

 2. Anne

  Heei suloisuus, menen hetimiten kurkkimaan sun blogin (vaikka pitäisi mennä sänkyyn jo). Tsemppiä uuteen blogiin ja paljon intoa!

 3. Tuo vihreä makkari on aivan ihana. Voisin harkita juuri tuota vihreän sävyä jos olisin nyt maalaamassa. Päiväpeitto sopisi kyllä jo nyt minulle, joten pitääpä tutkia sitä enemmänkin.

 4. Hei, aivan u-p-e-a matto! Sanoit, että hinta on kova, mitä siis maksaa? Voiko tuollaisesta ollenkaan haaveilla ilman, että saa lottovoiton?
  TerhiR

 5. Anne

  Mulla on vahva vihreähurahdus just nyt. Vihreä on niin miellyttävä väri, onhan se luonnon sävy 🙂 Päiväpeite on kyllä superdeluxe.

 6. Anne

  No siis se maksoi n. 3500-3800 €, ihan tarkkaa hintaa en muista. Eli ei siihen toki lottovoittoa tarvita 🙂