Kesä taisi tietää koska minulla on kesäloma. En voi valittaa nyt alkavasta lomasäästäni. Perjantaina juhlistettiin kesäloman alkua ja mentiin työpäivän päätteeksi joen rantaan pitsalle. Valittiin tällä kertaa Pub Niska, koska siitä oli liian kauan aikaa, kun viimeksi olimme nauttineet heidän peltileipiään. 

(pellavapaita Zara / housut J Lindeberg / laukku Stella McCartney / lenkkarit Puma)

Työpäivän jälkeen look ei ehkä ollut enää freeseimmillään, mutta mikäs oli kesän alkuiltaa viettää kevyessä pellavapaidassa. Tuo olikin tähän mennessä kesän ainoa päivä, kun olin edelliskesäistä pellavapaitaa muistanut käyttää. Pitäisi vielä löytää astetta ylellisempi versio pellavaisesta paitapuserosta, on se vaan niin kiva materiaali.

Arvatkaa vaan kuinka hyvältä kylmä olut maistui työpäivän päätteeksi ja loman alottajaiseksi. Taisi olla kesän toinen olut, että aika myöhäiseksi olen jättänyt monta kesäjuttua.

Isännän peltileipä, Björklund, jossa herkulliset viirut bearnaise-kastiketta. Pitäisi muistaa itsekin käyttää kastikkeita pitsan mausteina.

Oma peltileipäni oli Salakuljettaja, kätevästi calzonen muodossa, täytteet piilossa. Sisältä löytyi mm. kinkkua ja aurajuustoa. Sivussa rucolaa ja aiolia. Nam.

Täällä ollaan siis lomamoodissa. Katsotaan kuinka ennätän (=jaksan) bloggailla lähipäivinä. Sillä tärkeysjärjestyksessä on nyt auringosta ja pihasta nauttiminen – vihdoinkin. Uutta keittiötäkin päästään koostamaan loppuviikosta. Joten paljon ohjelmaa tiedossa, laittelen kyllä tänne kuulumisia ja hetkiä. Yritän sivussa opetella käyttämään myös Snapchattia, olen siellä ihan omalla nimelläni. Kurkatkaahan olenko saanut jotain jossain vaiheessa julkaistua storyyni.

Aurinkoista viikkoa!

4 Comments

  1. Kesä on selvästi tiennyt milloin sulla on loma, sen verran mieletön ilmaa on luvattu seuraavaksi viikoksikin. Harvinaisen lämmintä tähän aikaan vuodesta, mutta johan tässä alkukesä paleltiinkin. 😉 Ihanaa lomaa!

  2. Anne

    Hih joo 🙂 paitsi tänään on vähän pilvistä – aurinkoa odotellessa. Kiitos lomatoivotuksista!

  3. Ompa kaunis asu! Ja herkulliselta näyttää myös teidän pitsanne. 🙂 Oikein mukavaa lomaa sinulle! -Auroora

  4. Anne

    Kiitos paljon 🙂 välillä muutakin kuin farkut. Ja pitsat oli namskis. Kiitos kivoista lomatoivotuksista!!