Päivän kauneimmat sisustuskuvat tulevat tässä. Kuvien koti on tehty entiseen kauppaan ja siitä syntyykin hauska tunnelma sisustukselle. Kivinen lattia ja kaakeloidut seinät sekä ronskisti näkyvillä kulkevat putkitukset antavat pikantin lisän rennolle sisustustyylille.

Tässä kodissa löytyy huolettoman näköisesti aseteltuja esillepanoja; lehti- ja tyynypinot, taulukollaasit ja pienet esinerykelmät näyttävät asettuneen itsestään paikoilleen, vaikka ne onkin varmaan todellisuudessa tarkkaan harkiten sommiteltu. Tai toisaalta, se vaan on niin, että kun hankkii kauniita esineitä, ne muodostavat miten tahansa ryhmiteltynä onnistuneita kokonaisuuksia.

Sisustusta ei kannata aina ottaa niin vakavasti, ruokailuryhmäkin on kaunis, vaikka ympärille on kertynyt sekalainen kokoelma jakkaroita ja tuoleja. Näyttää että kokonaisuus on koottu Ikean kahdesta edullisesta pöydästä ja parista jakkarasta, joihin on yhdistelty vanhoja tuoleja. Edullista, silti niin nättiä. Oiva osoitus taas siitä, ettei kauniin sisustuksen tarvitse olla kallista. Tyylikkäin edullinen kokonaisuus syntyy, kun ei yritä tehdä siitä ”kalliin näköistä”, näin ajattelen.

Näistä kauniista sisustuskuvista on kiva ammentaa ideoita ja vinkkejä. Itse kiinnitän huomiota mm. seuraaviin seikkoihin:
-väriskaala, joka on pehmeä ja neutraali
-luonnollinen fiilis, aidot materiaalit
-sommittelujen taidokkuus, esineet ja somisteet on ryhmitelty tiiviisti
-tyynylajitelmat ja niiden asettelut
-lehtipinot osana sisustusta
-kaunis sänkypetaus
Inspiroiko tällainen rento sisustustyyli sinua? 

ps. kuvat ovat pienemmässä koossa kuin blogissa käyttämäni, siksi vähän hassu asettelu… 

12 Comments

 1. Tosi kivan näköistä. Vaikka ehkä aavistuksen liian "ei mietityn" näköistä omaan makuuni. Mutta ei paha 🙂

  Hei Anne mun on pitänyt jo pitkään kysyä sinulta yhtä asiaa. Meillä on olohuoneessa kirjahyllyssä meidän hääkuvat ym henkilökohtaiset kuvat. Haluaisin siirtää ne jonnekin (pois paraatipaikalta) mutta en oikein tiedä että minne… Missä teillä on esille valokuvat? Vai onko missään?

  Maikki

 2. inspiroiduin näistä kovasti ! upea sisustus. etenkin huurrelasit, keittiön tuolit ja asetelmat ikkunalaudalla. ah.

  hobstar-lasit oli muuten todella tykätty lahja 🙂 oli kiva tavata pikaisesti Turussa !

 3. Anne

  Mulla tuli sama fiilis, olis ihana piiloutua päikkäreille tuonne majaan 🙂

 4. Anne

  Tiedätkö mulla on tällä hetkellä yksi valokuva esillä; siskon hääkuva oman pukeutumishuoneeni lipastolla. Niin paljon kun rakastan läheisiäni, tykkään pitää kuvat albumeissa ja niitä onkin kiva välillä syventyä selailemaan. Olen miettinyt sitä että tulisko esillä olevia valokuvia ihailtua enemmän, en kyllä usko. Ja on meillä muuten yksi isännän perhevalokuva olohuoneen seinällä kehystettynä, se on osa asetelmaa.

  Mun vanhemmilla on tehty kiva valokuvakollaasi heidän makuuhuoneen seinälle. Itse pidän esillä olevista kuvista enemmän seinällä kuin tasojen päällä.

  Voihan kuvat välilla laittaa lepoon laatikkoonkin, kunhan muistaa välillä fiilistellä niitä sieltä.

 5. Anne

  Eikö, inspiroivaa 🙂 Mukava kuulla että laseista pidettiin. Ja oli kiva tavata, vaikka kovin kiire mulla olikin just silloin, ei ennättänyt yhtään ylimääräisiä höpötellä.

 6. Kiitos vastauksesta. Olen muuten tulossa Turkuun elokuun lopussa, onko Koodin aukioloajat samat silloin kuin nytkin eli kesäaukioloajat?

 7. Anne

  Oi kiva 🙂 se voi olla että kesäaukiolot ovat vielä elokuun loppuun saakka, eli syyskuun alusta aletaan olla taas arkisin kuuteen, muutenhan aukiolot ovat samat.