(paita Maison Scotch / farkut Diesel Skinzee / avokkaat Tiger of Sweden)

Elokuu on ollut ihanan lämmin ja voin olla tällä kertaa tosi iloinen, että oma lomani liikkeestä sijoittui juuri näihin lämpimiin viikkoihin. Ensi viikolla kuitenkin koittaa paluu arkirytmiin, kun menen takaisin töihin. Töiden alkaminen kesäloman jälkeen on aina vähän kutkuttavaa ja inspiroivaa, jos ajattelee vain niitä positiivisia puolia siitä. Itse tykkään skarpata loman jälkeen myös pukeutumistani, vaikka se taas vähän ajan kuluttua ajautuukin omaan rentoon uomaansa. Omassa työssäni kun ei ole oikeastaan pukeutumissääntöjä. Mutten kiellä sitä, että joskus on kiva olla astetta asiallisemmassa asussa. Kävin poimimassa Sokokselta muutamia työpukeutumiseen sopivia vaatteita kuvauslainaan.

Ylimmäisessä kuvassa oleva Maison Scotchin kuviollinen paita oli niin ihana, että sen lunastin kuvausten jälkeen itselleni. Paidassa on pientä printtiä, itse asiassa kuvioina on kämmeniä, hauska kun katsoo läheltä.

(bleiseri, housut ja paita Filippa K)

Olen aina ihaillut hyvin leikattuja housupukuja, Tiger of Swedenillä ja Filippa K:lla on aivan ihania bleisereitä, housuja ja hameita, joista muodostaa työpuvustolle perustan. Tällainen laadukas jakkupuku menee monta vuotta käytössä.

Hyvin tehdyssä puvussa leikkaukseen on paneuduttu ja se istuu mukavasti kantajan päälle, myös kankaan laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota. Filippa K:n puvussa bleiseri on napakasti kroppaa seuraileva ja housut puolestaan laskeutuvat sopivan väljästi. Lahkeissa on nafti mitta ihan tarkoituksella.

(poolo Tiger of Sweden / laukku ja huivi Marimekko / kaulakoru Edblad)

Pienet ja tärkeät yksityiskohdat piristävät työpukeutumista. Marimekon laukussa on uusi ihana viininpunaisen sävyinen nahka. Poolo on varmasti tulevan kauden suosituimpia paitamalleja, Tigerin poolo on kauniin puuterin sävyinen. 

 (poolo Tiger of Sweden / hame Filippa K)

Ihastuin tähän komboon aivan totaalisesti. Kuten sanottu, poolo on suosikkivaatteitani ja hameissa tuollainen polvipituus on mitä mainioin. Filippa K:n hame on huopamaista villakangasta ja siinä on näyttävät nepparikiinnitykset. Vähän kuin klassinen kipparintakki hameen muodossa.

Kokeilin pooloa myös suorien housujen parina. Tämäkin yhdistelmä kiehtoo yksinkertaisuudellaan. Viininpunainen laukku ja huulipuna täydentävät asua.

Poimin kuviin myös Lumin Supermarket ECO-laukun, tuo on nimittäin varmasti aivan mahtava arkilaukku ja sopii hyvin työpäiviin. Nyt sen saa elokuussa S-Etuhintaan. Laukun väri on kaunis suklaanruskea, nahka tukevaa ja ihanan sileää.

Tämän tyylisillä työasuilla itse aion aloittaa syksyn pakerruksen. Oletteko te jo skarpanneet vaatekaappia työasupuolella.

Muista katsoa Fashion news-sivuston uusimmat päivitykset!

”yhteistyö”

6 Comments

  1. Vähän skarppasin ja ostin Gaborin herrainkengät syksyksi ja yhden ison villahuivin. Ajattelin, että jos pärjäisin tämän syksyn ihan vanhoja yhdistelemällä.. minulla on paljon mustia pillihousuja ja paitis-neuleyhdistelmiä, jotka menee ajattomana tänäkin syksynä. No, ehkä hankin mustan poolon vielä. Kivoja asuja olet koonnut ja allekirjoitan sanomasi Filipan jakkupuvusta. se on luottovaatteeni 🙂

  2. Anne

    Herrainkengät ovatkin aivan ihania, täytyykin kaivella omat käyttöön ihan just nyt 🙂 Ajattomat perusjutut ovat jus parhaita, kun niitä voi käyttää pitkään ja pienillä mausteilla niihin saa uutta ilmettä. Filipan jakku on oma luottovaatteeni, ollut jo toistakymmentä vuotta.

  3. Oikein tyylikästä työpukeutumista. Silmiini osui myös taustalla oleva seinä, miten olette sen käsitelleet?

  4. Onko pooloneuleen parina olevat suorat housut nuo samaiset Filipan jakkupuvunhousut? Näyttää nimittäin juuri kivasti kapenevilta tuossa poolukuvassa – se on mun suosikki 🙂

  5. Anne

    Kiva jos pidit työasuvinkeistä 🙂 Seinä on maalattu Tikkurilan Tunto-maaleilla, kahdella eri sävyllä niitä sekoitellen.