Päivän ohjelmassa oli tänään Habitare-messut. Matkasimme Tomin kanssa aamupäivällä kohti Pasilaa ja perillä meitä odotteli myös siskoni Suvi. Ensimmäisenä suuntasimme kohti Asun-lehden osastoa, jossa Kannustalon Lato oli esillä pihapiireineen. Kuten kuvasta huomaa, tämä osasto oli koko ajan täynnä kuhinaa. Minusta messujen huikein inspiraatio kaikkinensa.

Jo ensimmäisellä osastolla törmättiin vanhoihin ja uusiin tuttuihin. Parasta näissä päivissä on mielestäni ihmisten tapaaminen. Sai taas hurjasti voimaa kun tapasi niin mielettömän symppiksiä tyyppejä. Lämpimät terkut kaikille minun kanssa jutustelleille!

Ulla Koskisen taidonnäytettä Ladon makuuhuoneesta. Ihan mielettömän tunnelmallista, upeat värit ja materiaalit, yhdistettynä taidokkaaseen somistamiseen. Superinspiroivaa. Valitettavasti olin niin fiiliksissä ihmisistä, että kuvaaminen jäi sivuseikaksi, eikä kameraan tallentunut enempää kuvia tuosta kauniista talosta. Sieltä löytyi todella kauniita yksityiskohtia, joten suosittelen käymään.

Tässäpä suloinen siskoni, jonka Piha by Valkoinen Harmaja-puutarhakaappi oli myös tällä osastolla Ladon pihapiirissä. Tällä kertaa kaappi oli musta ja ilman ikkunoita. Siitä oli vaikea saada hyvää kuvaa, joten keskityin siskon kuvaamiseen.

Seuraavaksi suuntasimme Tomin kanssa Artekin tarjoamalle teehetkelle. Tällä kertaa Artek oli mukana yhteistyön merkeissä, he olivat kalustaneet teehuoneen. Ihan kiva idea, klassiset kalusteet näyttivät raikkailta tuossa kokoonpanossa.

Seuralaiseni näpyttelee kännykkää, kenties instagrammailee. 

Minäkin join kupposen teetä. Harmi kun en muistanut enää kuvailla syötäviämme – kurkkuleipiä ja skonsseja. Ne tuotiin vähän myöhemmin pöytään. Jos liikutte messuilla, kokeilkaahan istahtaa tuohon teehuoneeseen.

Sitten paljastan teille lempparituotteeni messuilta…

Käytännönläheisenä ihmisenä ihastuin Rej Designin tuotteisiin. Etenkin tuohon uuteen vesikiertoiseen kenkätelineeseen ja naulakkoon. Miettikää miten kätevät esimerkiksi kodinhoitohuoneen sisäänkäynnillä. Aikamoista luksusta meidän ilmastossa, kun voi sijoitella märät vaatteet ja kengät lämpimiin telineisiin. Jos nyt remontoisin tai rakentaisin, haluaisin ehdottomasti tuollaiset.

Rej Designilla on muutenkin kauneimmat pyyhepatterit. Useimpia näistä saa myös sähköisinä, jos ei ole mahdollisuutta liittää laitetta vesikiertoon. Kupari on uusi sävy ja kuulemma messinkisenäkin saa. Ja näihinkin on olemassa superkäteviä lisätarvikkeita; pieniä ritilähyllyjä pikkupyykin kuivattamiseen ja käteviä koukkuja. Tyylikkäät ja käytännölliset tuotteet – peukutan.

Tässä samassa haluan myös mainita Festivon osaston. Kun liikutte messuilla, pysähtykäähän ihmeessä ihastelemaan maailman ihaninta kylmälaitetta. Kuvaa en messuilta napannut, mutta tästä pääset kurkkaamaan meidän omaa Festivoa.

Noin yleisesti messujen anti oli vaisu sisustusintoilijan näkökulmasta. Mutta ainahan noissa on kiva käydä, ainakin ihmisten takia.

2 Comments

  1. Hei ja tuhannesti kiitos rek design vinkistä. Olemme rakentamassa ja juuri noita tuotteita olen hakenut. Siis kiitos.m

  2. Anne

    Kiitos itsellesi, oli kiva kun kerroit tästä vinkistä olleen iloa. 🙂