Mikä ihana syyspäivä tänään olikaan. Aamulla kiiruhtaessani bussille, ei ohut villakangastakki ollut liikaa, mutta päivällä se oli ehkä piirun verran raskas valinta, mutta en raaskinut olla testaamatta uutta takkiani.

(takki Zara / paitis ja farkut Diesel*saatu / laukku Stella McCartney / tossut HM)

Napattiin kuvat pikaisesti työpäivän aikana, ei ollut aikaa fiilistellä takki auki-takki kiinni- pose jne. Nämä on napsaistu kuten asukuvani yleensäkin, muutamassa minuutissa. Mutta varmasti tulette näkemään takkia muissakin kuvissa.

Harmaa väri kuuluu minulla aina vaatevarastoon, mutta syksyllä pidän siitä erityisen paljon. Yhdistän mielelläni harmaisiin vaatteisiin viininpunaista huulipunaa. Huomaa heti miten erilaiselta ihokin näyttää kun vaihteeksi sipaisee syvän sävyistä väriä huuliin.

Olen kuulkaas suunnitellut vähän uuden laukun ostamista Pariisista. Kiikarissa on olkalaukku ja haaveilemani malli sopisi ihan täydellisesti tuon takin tyyliin.

Suomen Blogimedia – katso ihanien blogien uusimmat päivitykset! —

4 Comments

 1. Oi miten ihana takki ! Todella tyylikäs 🙂

  Viime vuonna löysin itselleni täydellisen mallisen ja näköisen harmaan takin, mutta huonon laadun takia päädyin reklamoimaan sen.. Harmittaa. Mutta nyt olis hakusessa sen tilalle hyvä harmaa takki 🙂 Toivottavasti löytyisi joku kiva !

  Ihanaa Pariisin reissua <3 ihana nähdä kuvia pian sieltä, sillä itse olen ensi kevään Pariisissa opiskelijavaihdossa ja on kiva fiilistellä kaupunkia näin etukäteen blogien, pinterestin ja muiden juttujen avulla !

 2. Anne

  Mä oon kyllä niin heikkona pitkiin takkeihin, etenkin harmaisiin. Olen nähnyt monta kivaa…vaarallista. Tämäkään ei ole mitään huippulaatua, saa katsoa kestääkö miten tämän talven.

  Oi vitsi, kuulostaa ihanalta vaihtopaikalta tuo Pariisi!

 3. Anne

  Kiitti, mä taisin nähdä sun takin kuvissa, kiva sekin 🙂