Otsikko tulee ulkoiselle kiintolevylle tallentamani kansion nimestä. Minulla on tapana tallentaa ottamani kuvat pienelle ulkoiselle kiintolevylle ja lajitella kansiot kuukausien mukaan. Nimeän siis ne tyyliin huhtikuu14, toukokuu14 jne. Tämä järjestelmä on osoittautunut erittäin toimivaksi, jälkikäteen on tosi helppo löytää etsimiänsä kuvia ja myös niitä selatessa paikantaa koska ne on otettu. Tietysti teen työjutuille omat kansiot, mutta tämä systeemi on pääasiallinen tallennustapani. En siis myöskään halua tallentaa valtavia kuvamääriä kannettavaan tietokoneeseeni, parasta on pieni ulkoinen kiintolevyasema. Pilvijuttuihin en ole vielä opetellut/tottunut.

Miten te arkistoitte kuvanne?

Koska nyt kerran kaivelin ajan kulukseni vanhoja kuvakansioita, päätin pläjäyttää tänne otsikon kansiosta löytämiäni kauneimpia kuvia. Näitä samalla kertaa napsittuja kuvia on tietysti näkynyt huhtikuussa14 täällä blogissani, esim. tässä ja tässä.  Meillä oli jännä kuukausi, kun kotiamme kuvattiin Glorian Koti- lehden juttua varten, siksi olin yrittänyt somistella erityisen nätisti. Lopulta kuva meidän kodista päätyi myös lehden kanteen. Toivottavasti minulla on se lehti vielä tallella – näissä paperilehtijuttujen arkistoinneissa en ole niin taitava, kuin sähköisen kuvan tallentamisessa.

Tykkäsin tosi paljon tuosta ruokapöydän asetelmasta. Vieläkin se on kauniin herkkä silmääni. Ja miten ihania kukkia tuolloin keväällä olikaan; laventelia, syreeniä ja hortensiaa. Ai että, kukat ovat niin ihania.

Nämä alemmat kuvat ovat erästä Sokoksen-yhteistyöpostausta varten nappaamiani. Ihastelin kitten heel-kantoja (ovat vieläkin kivat) ja tuota mustaa nahkalaukkua, jollaisen Maija ostikin ja on käyttänyt sitä tosi paljon. Vieläkin jaksan sitä ihastella kun näen sen hänellä käytössä. Loistohankinta. Tykkäsin paljon myös noista harmaista college-housuista, jotka ovat tuossa Domus-tuolilla huolettomasti (eikö joskus näytä kivalta tuollaiset huolettomat asettelut), ne ovat Marc O´Polon ja Garance Doren heille tekemästä mallistosta.

Tämä oli tällainen vanhan kertaus, mitäpä piditte, voiko välillä kerrata vanhoja hyviä?

9 Comments

 1. Nämähän ovat edelleen ajankohtaisia. Jos et olisi maininnut näiden olevat jo puolitoista vuotta vanhoja kuvia, niin itse en olisi huomannut. Kai tämä on muistutus taas siitä, että klassikot kestävät aikaa, kuten Domus-tuoli. 🙂

 2. Vanhoja on hyvä kertailla joskus. Se Glorian Koti johdatti minut blogiisi, kansikuvan takia sen silloin ostinkin. Ja viihtynyt olen aivan älyttömän hyvin blogisi seurassa.
  Mukavaa syyskuun loppua!
  Minna

 3. voihan kevät ja kauneus, ei turhaan oo mun lempivuodenaika 🙂
  muistan kyseisen lehden ja nämä kuvat, taisin lukea sitä kirjastossa ja nappasin kännykällä kuvan tuosta ihanasta pöytäasetelmasta, joka oli lehdessä myös. Etenkin kuparipurkki ihastutti.

  Ihania kuvia<3

 4. Anne

  No kiva kuulla, itse sitä aina ajattelee että blogiin täytyy laitella vaan "uutta matskua", mutta nyt tajusin, että miksi pitäisi hillota kaikkia vanhoja kivoja kuvia, voihan niitäkin välillä hyödyntää. Klassikot nimenomaan kestävät aikaa, olen ihastellut tuota Domusta monta kertaa tuossa kuvassa.

 5. Anne

  Voi ihana Minna, olen niin iloinen että löysit blogiini. Niin monta kertaa olen sinun kommenteistasi ilahtunut! <3 Oikein ihanaa syksyä sinulle ja koirulaisille.

 6. Anne

  Keväällä kaikki on ihanan raikasta ja herkkää 🙂 Kiva kuulla, että muistat tuon lehden! Kuparipurkki on löytö kirppikseltä, joskus minäkin onnistun niitä tekemään. Kiitos kivasta kommentistasi.

 7. Kyllä näin kaunistunnelmaisia ja inspiroivia kuvia katselee mielellään uudestaankin. Minusta ainakin on kiva palata aina välillä vanhojen sisustuslehtien lempijuttuihin, joten miksei sama toimisi blogissa 🙂

 8. Nämä kuvat ovat jääneet mieleeni ja lehtikin on tallessa, hyvältä näyttää vanhat kuvat ja myöskin klassikot. Tuo Hay marmoritarjotin on himoittanut jo parin vuoden ajan. Se varmasti raikastaisi meidän pähkinäpuupöydän ilmettä ja mietin voisikohan siinä tarjoilla kakkuja ja muita herkkuja? Kaunis pohja olisi herkuille ja helpompi säilyttää kuin kakkuvadit.. mutta tarttuukohan värit miten hyvin marmorin pintaan, vaikka tämä taitaa olla kiilloitettua marmoria.

 9. Hei!
  String-hylly on ykkössuosikkini. Etsiskelin sisustuslehdistä kuvia siitä ja erilaisia käyttötapoja. Kuinka ollakaan juuri
  kyseinen lehti on ollut pitkään pinon päällimmäisenä tietenkin hyllyn, mutta myös hempeiden värien vuoksi. Kyllä
  vanhoja kuvia voi hyvin katsella uudelleen myös ruudun tällä puolella.