Syksy on sisustusintoilijalle antoisaa aikaa. Tulee vietettyä enemmän aikaa sisällä, niinpä tekee mieli tehdä tilaa kotoisalle tunnelmalle ja oleilulle. Sisustustarjonta on runsaimmillaan syksyllä, uudet houkuttelevat kokoelmat saapuvat kauppoihin. Sokokselle on tänä syksynä saatu sisustuspuolelle mm. kaksi uutta kiinnostavaa tanskalaismerkkiä – House Doctor ja Nicolas Vahé. Lainasin kuvia varten molemmista kokoelmista muutamia herkkupaloja (kirjaimellisestikin).

Syksyn sisustustrendejä ovat ehdottomasti pehmeät värit; erilaiset vihreät, harmaat, roosat ja hiekan sävyt. House Doctorin valikoimista poimin muutaman tyynyn, joihin ihastuin kovasti. Vihreäsävyinen tyyny on kivaa karkeaa sarkamaista kangasta, roosa tyyny pehmoista samettia ja raitatyyny pellavaista kangasta. Värisävyt sopivat yhteen kauniisti ja myös meidän olohuoneen eteeriseen väriskaalaan. Tekstiileissä saa nyt ehdottomasti näkyä kankaiden luonnollisuus ja rouheus.


Pienillä yksityiskohdilla voi tuoda sisustukseen ajan henkeä. Nyt pinnalla on metallinhohto ja marmori – edelleenkin. House Doctorin vihreä marmorirasia löytäisi paikkansa kotona monestakin kohtaa. Se sopii kaunistamaan asetelmia ja sinne voi säilöä vaikka tulitikkuja, koruja, avaimia, laturinjohtoja yms. pientä piilotettavaa. Kynttilänjalat puolestaan kuuluvat tunnelmanluojiin, sirottelen itse kynttilöitä ympäri asuntoa – illan hämärässä on kodikasta sytytellä niitä luomaan tunnelmaa.

Säilytysrasioita ei kai koskaan voi olla liikaa, ainakaan jos sattuu omistamaan paljon pientä sälää, kuten meidän talous. Nämä rasiat ostin itselleni omaksi, pääsevät luultavasti eteiseen pianon päälle. Kätken niihin kaiken tasolla normaalisti ajelehtivan roinan. Lisäksi ne tuovat väriä valkoisuuteen.

Nicolas Vahén vihkoruutukuosi on ollut suosikkini jo pitkän aikaa. Minulla on siitä keittiöpyyhe ja serviettejä. Sarjaan kuuluu myös nuo kauniit patakintaat, jotka myydään järkevästi kahden setteinä, olen usein miettinyt mitä tekee yhdellä kintaalla. Sokokselta saa myös Nicolas Vahén herkkuja, niitä on meillä ollut kotona käytössä ennenkin. Nyt ostin kotiin tuon ihanan oliiviöljypullon ja chiliöljyä, joka on ihan parasta itse tehdyn pitsan päällä. 

En voi vastaustaa kauniita tuotepakkauksia. Vietinkin tovin Sokoksen kodinosastolla valiten lemppareitani Nicolas Vahén valikoimista. Öljyjä kuluu paljon ja koska pullot ovat aina esillä, on niiden mieluusti oltava myös kauniita. Uuteen keittiöön sopii myös passelisti tuo House Doctorin puuvillainen keittiöpyyhe. Pienet yksityiskohdat tekevät paljon.

Hohtavan valkoisessa keittiössä skarpit mustat jutut näyttävät erityisen hyviltä. Poimin esimerkiksi House Doctorin tuikkukynttilänjalan ja Nicolas Vahén kahvin ja kahvimitan, joka on samalla kahvipussin sulkija – kuinka kätevää.

Oletko sinä jo tutustunut näihin ihaniin tuotemerkkeihin?

——–

Näillä hetkillä koteihin jaetaan Sokoksen Beauty News / Fashion News -kuvasto, jonka voi toki noutaa myös Sokos-tavaratalosta. Kannattaa katsastaa tuo kuvasto, siellä on inspiraatiota syksyiseen pukeutumiseen ja kauneudenhoitoon. Samalla muistututan uudesta Fashion News -sivustosta, josta on tarkoitus rakentaa inspiroiva ja innostava muodin kanava. Mahtavaa kun pääsee tekemään noin kivoja juttuja!

”yhteistyö”

16 Comments

 1. House Doctorin meikkipussukat on hauskoja! Ja Vahen tuotepakkaukset tietenkin herkku jo sinänsä. Olisi tietty kiva, jos Sokos toisi valikoimiin jotain ihan uutta Suomen mittakaavassa, House Doctor ja Vahekin kuuluvat ja ovat kuuluneet jo pitkään monen pikkuputiikin valikoimiin.

 2. Ihania juttuja, täytyypi itsekin piipahtaa Sokoksella!

 3. Nicolas Vahen ruoka- ja keittiötuotteet kiinnostavat. Saa nähdä tuleeko tänne "kehäkolmosen" taakse niitä.

 4. Voi, ompa kivoja. Syksyllä tarvii just tämmöstä pientä ihanaa, uutta… 🙂 Olipa mukava postaus, kiitos. – Auroora

 5. Ihana ruokapöytä! Hayn jalat, mutta mikä levy? Aivan täydellinen! 🙂 Meillä uuden ruokapöydän ja tuolien hankinta ajankohtainen. Mikä on sinun mielipiteesi lapsiperheen tuoleiksi, Seiskat vai DSW:t?

 6. Hei, kertoisitko millainen korkki tuossa oliiviöljypullossa on? Onko suljettava? Tosi kaunis pullo ja sopis meidän keittiöön niin hyvin! Kehtaisi säilyttää ihan pöydälläkin 🙂 Minusta nämä merkit on kyllä tosi hyvä lisä Sokoksen valikoimiin ja varmasti tulen menemään ostoksille näiden takia.

 7. Hei.

  Sinulla näyttää olevan Kumiviikuna tuossa ensimmäisessä kuvassa. Siitähän kasvaa tuollainen pitkä tanko vaan, jos et leikkaa sitä ollenkaan. Jos haluaisit kasvattaa sen haaraiseksi niin leikkaa siitä kohtaa poikki josta haluat sen alkavan haarautua. Se alkaa työntää uusia oksia useampaan suuntaan leikkauskohdan tienoilta. Leikkauskohdasta vuotaa jonkin aikaa valkoista "kumia", joten suojaa vierusta vaikka talouspaperilla. Latvaosan voit laittaa vesipurkkiin ja odottaa useamman viikon juurien ilmaantumista ja alkaa kasvattaa siitä taas uutta kumipuuta 🙂 Itselläni on kolme kasvatettavaa. Isoin oikein roihahti työntämään uusia oksia eri suuntiin, kun leikkasin sen kokeilumielessä. Näköjään toimii. Olen usein ihaillut upeita vanhoja kumiviikunoita. Tietysti, jos pidän vain tuollaisesta tankomaisesta, älä leikkaa 🙂

  Kaunista syksyä!

  t.Heljä

 8. Anne

  Mä ihastuin erityisesti House Doctorin tekstiileihin, niin kivoja pintoja ja sävyjä. Nicolas Vahen herkuista voisin toki maistella mitä vain, eikä niitä ihania pakkauksia taas voi vastustaa.
  Sen ihan uuden tuominen ei ole aina ihan yksinkertainen juttu kaupan kannalta, mutta minusta on superia että meidän perinteikäs tavarataloketjumme on vahvasti ajassa kiinni.

 9. Anne

  Nicolas Vahen tuotteet on kyllä niin kauniita ja herkullisia.

 10. Anne

  Sanos muuta 🙂 mulla on (edelleenkin) roosa-villitys ja marmori nyt vaan iskee aina.

 11. Anne

  Nyt on tosiaan se aika kun tekee mieli laittaa pesää 🙂 Pienilläkin piristeillä on tosi iso vaikutus. Ihana kommentti, kiitos!

 12. Anne

  Ruokapöytä on kootut teokset; Hayn pukkijalat ja Muuton Split-pöydän kansi. Pöydän kansi on kuljetusvaurioinen ja pelastin sen itselleni.

  Molemmat kysymäsi tuolit ovat loistava valinta, eli vaikea arvuuttaa niistä parempia. Mutta jos oikein mietin, niin DSW:t ovat ehkä pinnaltaan huolettomammat iskuille kuin maalatut seiskat…

 13. Anne

  Siinä on sellainen suljettava kyllä, että oikein toimii hyvin käytössä. Niin minustakin, kiva lisä kodin osastolle. 🙂

 14. Anne

  Oi ihana kiitos tosi paljon näistä vinkeistä. Olen saanut tuon pistokkaan äidin valtavan kokoisesta kasvista ja antanut sen vaan kasvaa pituutta. Olen ollut vähän epävarma sen leikkaamisesta, mutta taidan nyt uskaltaa jossain vaiheessa kokeilla sitä! Ja ei, en pidä vain tankomaisesta 🙂