Matkalle pakkailuuni liittyy aina kosmetiikkavaraston kartoitus. En tiedä miksi, mutta tykkään ostaa uudet putelit jo ennen matkaa täältä kotoa. Tänään kävin siis Sokoksen kemppariosastolla täydentämässä varastojani.

Tällä kertaa meikkipussista uupui puuteri, huulipuna, peiteaine ja ripsari. Bonuksena vielä viininpunainen kynsilakka. Valitsin perinteisesti Lumenen kivipuuterin, jota kevyesti sipaisen pensselillä meikkivoiteen päälle. Olen oikeastaan luopunut jauhepuuterista, koska käytän puuteria niin maltillisesti. Ripsareista lemppari on tällä hetkellä tuo Lancomen Grandiose.

Halusin satsata kunnolliseen peitevoiteeseen. Sitä käytän silmien ympärille ja kasvojen keskiosan couperosa-kohtiin. Tärkeätä oli tällä kertaa, ettei vaikutelmasta tule paksu, mutta silti halusin hoitavuutta ja peittävyyttä. Lisätoiveena vielä oli, ettei aine ole kakku tai tuubi, vaan että siinä on aplikaattori. Loistava löytyi Sensailta. Tämä ei siis ole valokynä, vaikka muoto on samanlainen. Tässä on paljon hoitavia aineita ja peittävyyttä, sopii siis aikuiselle naiselle.

Kuten asukuvassani totesin, viininpunainen huulipuna on syksyn lemppareita ja halusin hemmotella itseäni ihan uudella syvällä viininpunaisen sävyllä. Clarinsilta löysin juuri toivomani luumuisen sävyn nro 438 joka on tämän syksyn uutuussävy. Tuo näyttää varmasti tosi freesiltä muutoin neutraalin meikin täydentäjänä.
Matkalukemiseksi löytyi sopivasti Stylebyn uusin numero. Lentokoneessa on kiva syventyä lempparimuotilehden sisältöön. Tänään olin muuten töissä pitkästä aikaa Dieselin leveälahkeisissa farkuissani, mietin pakkaisinko ne Pariisiin…
Huomenna siis matkaan. Tänne tulee kyllä päivityksiä normaaliin tapaan. Ihan kohta esim. sukelletaan 3+1-päivien parhaimpiin paloihin. Palataan siis taas pian.

2 Comments

  1. Kosmetiikkaa on aina ihana hiplata ja ostaa. Tuo huulipunan sävy näyttää ihan täydelliseltä, mutta niin näyttää tuo sohvapöytäkin. Mikä mahtaa olla kyseessä. Upea pöytä!