Tässä tulee nyt toiset kaksi lupaamaani makuuhuonelookkia, jotka kaikki siis löytyvät Sisustuksen Koodin sivuilta. Halusin poimia tänne Maijan stailaamista ja ottamista kuvista vielä joitakin helmiä, nämä ovat niin kivoja fiiliskuvia, että olisi ollut sääli olla julkaisematta näitä enemmänkin. Joten tässä vielä makuuhuonefiiliksiä.

Roosan päiväpeiton ympärille tehty kokonaisuus on kivan rento. Tykkään erityisesti valaisinvalinnoista ja lehtipinosta, heh.

Yövalaisimiksi voi valita keskenään erilaiset. Toiselle puolelle yleisvaloa tuova roikkuva valaisin, jonka voi sähköistyttää niin, että johdon voi vetää lattian rajan pistorasiaan. Sitten vain pieni koukku kattoon haluttuun kohtaan ja valaisin on asennettu. Kuvissa Artekin led-valaisin. Toisella puolella todella tehokasta ja suunnattua valoa tarjoava Tolomeo Terra.

Suuret 60×80 cm kokoiset tyynyt tekevät sänkyyn päädyn ja antavat taustan pienemmille koristetyynyille. Kuvan tarjotin on Kaymetin ja aamiaisastiat Vipp:in.

Viimeisenä valkoisen värin ympärille tehty somistus. Tässä on sekä klassikoita, että tämän hetken hittejä sulassa sovussa. 

Suosittu Asko mixed-matto sopii mihin vain, vaikka makuuhuoneeseen. Sen neutraaliin sävyyn voi somistella mitä vain ympärille ja aina onnistuu.

Trendikästä sisustamista edustaa käpypalmu. Viherkasvit ovat taas saapuneet sisustamiseen ja tuovathan ne kivasti tunnelmaa. Kasvi on ostettu Piia Jaalan kukkakaupasta.

Näiden stailausten ympärille järjestetty kilpailu on vielä huomisen ajan (30.9.2015) voimassa. Käy siis Sisustuksen Koodin sivuilla äänestämässä neljästä makkarikokonaisuudesta suosikkiasi ja voit voittaa ihanan Linumin pellavaisen torkkupeiton!

Tämä stailauspostaus oli niin kiva toteuttaa, että tulemme tekemään vastaavia jatkossakin. Kenties seuraavaksi sohvan ympärille.

Suomen Blogimedia – katso ihanien blogien uusimmat päivitykset! —

1 Comment

  1. Minä täällä taas 🙂 Saahan noita aamiaisastioita Koodista?
    Terkuin Minna