(takki Lindex / kasmirneule Arela*saatu / housut Acne / 
laukku Stella McCartney / sukat Uniqlo / tossut Adidas)

Pukaisinpa aamulla jalkaan nuo Acnen kalsarikuviohousut. Niin, mulle tulee niiden kuvioinnista aina mieleen 70-luvun miesten kalsingit, vaikka jos oikeasti tarkastelee printtiä, on se ihan vaan erikoisempi pantterikuosi – perusjuttu siis.  Olen täällä tainnut joskus jo kertoakin sen, kun olin aikanaan tilannut pöksyt Acnen nettikaupasta ja kun paketti tuli töihin oli muiden katseet vähän tyrmistyneitä. Kysyttiin jopa asiakkaina olleiden neitosten mielipidettä housuista ja hekin pudistelivat hämillään päätä. Mutta minä tykkäsin ja tykkään edelleen. Muoti ei ole aina kaunista – taisin tuolloin tokaista.

Saanalta ja Ollilta on tullut uusi kuosi ”seitsemän palaa” nimeltään. Kuvassa sohvalla tuosta uutuuskuosista olevia tyynyjä. Ensimmäinen reaktioni uutta kuviointia kohtaan oli vähän varovainen, mutta nyt kun olen sitä katsellut töissä muutaman päivän, olen alkanut tosissani lämmetä tälle. Näyttää tuossa aika hyvältä Hayn sohvalla ja Hayn nappityynyjen kaverina. Muutenkin tuollainen harmaista koostuva väriskaala miellyttää nyt kovasti. Joskus minulla kestää hetken ihastua johonkin juttuun, taidan olla vähän liian äkkipikainen usein mielipiteissäni. Onneksi osaan vetää henkeä ja keskittyä ensireaktion jälkeen uudelleen ja sitten vasta rauhassa muodostaa sen ihan oikean mielipiteen.

Nilkkasukat on taas otettu käyttöön. Viime Pariisin reissulla hamstrasin Uniqlosta monta paria nilkkasukkia, siellä on ihan mahtavia sävyjä ja laatukin on ollut tosi hyvä. Muuten mulla kuluu kotisukissa kaikki puuvillaiset versiot supernopeasti, oletteko löytäneet kestäviä kotisukkia joita voisitte suositella?

Sellaiset oli kuviot tänään, vähän sekalaiset, mutta siinähän se päivä meni. To do-listalle aamuksi: muista poistaa punaisen kynsilakan rippeet.

1 Comment

  1. Hei,

    mikä tuo ihana matto tässä kuvassa on??

    t.Susse 🙂