Syksyn mielenkiintoisiin asioihin kuuluu minulla aina tiivis muotiviikkojen seuraaminen. Rumba alkaa pian New Yorkista ja päättyy lokakuun alkupuolella Pariisissa. Kuukauden ajan saa inspiroitua muodin maailmasta. Tänä syksynä jälleen suuntaamme mekin Pariisiin perinteiselle muotiviikkomatkalle. Olen jo ihan fiiliksissä ja vietin äsken tovin vanhojen kuvieni parissa, nostattaen entisestään matkakuumettani. Joka kerta vähän jännittää, aloittaa matkan varovasti tunnustellen ja kohta onkin jo taas kuin olisi aina heilunut niissä tunnelmissa kameran kanssa. Tänne siis taas tulossa syksyn perinteikkäät Pariisi-raportit!

Kuvauspäivien kohokohtia on se kun pääsee ruokaherkkujen kera hotellin sängylle. Potkaisee kengät nurkkaan, vaihtaa mukavat vaatteet päälle, availee ruokapaketit, laittaa muistikortin koneeseen ja fiilistelee päivän kuvasaaliita, samalla nauttien iltapalaa. Pian siis taas sushia ja viiniä sängyllä.

6 Comments

  1. Täytyy tehdä treffit kun tulet! 🙂 Ja hei itselläni on sama rentoutumiskeino…Sushi Shopin herkut mukaan ja sohvalle viinilasin kanssa!

  2. Anne

    Ihana kuulla, niitä on kiva tehdä, ja tosi tosi kiva kuulla että niistä tykätään!