Useimmat teistä lukijoistani varmaan tuntevat blogimaailmasta minun pikkusiskoni Suvin, joka kirjoittaa Valkoinen Harmaja-sisustusblogia. Pikkusiskoni on ollut pienestä tytöstä saakka intohimoinen sisustelija – piirrellyt ja pyöritellyt erilaisia suunnitelmia niin kauan kun voin muistaa. Nyt erittäin ylpeänä isosiskona esittelenkin teille hänen suunnittelemansa pihakalusteet, jotka Kannustalo on ottanut valikoimiinsa. Pyörä/roskiskatos ja Pihakaappi ovat aivan upeat, kävin niitä juuri ihailemassa Suvin pihalla.

Suvin blogista voit lukea kalusteiden synnystä tarkemmin. Olen myös ihan innoissani, että Pihakaappi on esillä ensi viikolla alkavilla Habitare-messuilla. Aika huikeaa!

kuvat: Valkoinen Harmaja
Molemmat tuotteet ottaisin kernaasti myös meidän pihalle. Minusta näissä onkin hienoa se, että ne sopivat monen tyylisiin pihapiireihin – niin moderneihin kuin vanhojen talojenkin henkeen. 
Mielettömän hienot!

3 Comments

  1. Oi, ovat kyllä upeita! Voit kyllä olla ihan syystä ylpeä siskostasi!