Pieni maanantain kevennys tässä. Kuvasin tulevaa postausta varten ihania asujuttuja ja joku tuttu aka. Tomi tuli kadulla vastaan, tehtiin pikaposeeraus. Tätä kuvaa ei pitänyt julkaista, mutta siitä tulikin niin hauska että laitan sen tänne.

Tällä viikolla on tulossa juttua Sokoksen ihanista syysuutuuksista. Tavarataloissa on käynnissä tämän viikon aikana syksyn Fashion Week-tapahtuma. Tarjouksessa on mm. naisten housut ja hameet -20 % lisäksi sama alennus koskee myös miesten housuja. Muutenkin paikkakunnittain on kaikenlaista tapahtumaa luvassa. Kannattaa seurailla mitä omassa Sokoksessa tapahtuu. Eikä kannata unohtaa ihanaa mun sokos-kampanjaa! Tarkempia tietoja on Fashion News-sivustolla. Fashion news on ihan huippujuttu, muistakaahan seurailla.

Minun asuni on Tiger of Swedenin mallistosta.

7 Comments

 1. Hauska kuva! Mitkä nuo sinun housusi ovat? Kutkuttavan kivannäköiset.

  Marika

 2. Anne

  Heh, tuo kuva tuli vahingossa 🙂

  Housut ovat Sokokselta ja Tiger of Swedenin mallistosta. Nyt Sokoksella on tämän viikon ajan -20% kaikista housuista ja hameista!

 3. Kiitos! Olenkin tulossa tällä viikolla Suomeen&Turkuun. Taidan poiketa Wiklundilla :-).

  Marika

 4. Mitä mainioin kuva! Kiva, että postasit sen tänne etkä vain säilönyt kuva-arkiston uumeniin 🙂

  Mari

 5. Anne

  Kivasti sanottu 🙂 minustakin oli kiva kun laitoin tän tänne muistiin.