(ruutupaitis Gant / nahkahousut Zara / kello DKNY*saatu / rannekoru Edblad / tossut Adidas)

Päivä meni tänään tuommoisessa rennommanpuoleisessa lookissa. Se sopikin päivään, sillä työpäivästä oli tänään glamour kaukana. Kasasin lähinnä huonekaluja, vein pahveja ja kipsutin asioilla. Nauratti oikein, että tällaista tämä sisustusliikkeen omistajan/bloggaajan todellinen elämä on. Minun työpäivissäni on harvoin tilaa hameille ja korkkareille. No, joskus sentään on jos ei ihan liioitella.

Nuo housut kyllä olivat mitä huonoin valinta kyykkimiseen ja ihan kävelyynkin. Vetskari ei pysy kiinni ja se aukesi jokaisesta liikkeestäni, tekonahka kun ei jousta tippaakaan jos taipuu, siinä ei mikään vetskari pysy ehjänä, näissä jo toinen menossa. Pakko luovuttaa näiden kanssa ja löytää vastaavat mukavammat. Olivat myös aika kuumat touhutessa.

Koska asu oli rento, asustin sitä kultaisilla yksityiskohdilla, jotka antoivat toivottavasti vähän viimeistellympää ilmettä kokonaisuuteen. Olen ihan heikkona hentoihin kultakoruihin just nyt.

Kokeilin muuten tänään taas snäpätä, eli minut löytää Snapchatista käyttäjätunnuksella: amelender. Siellä vähän pöydän kokoamista ja pahvien keskellä höpisemistä. Aivan ihana muuten se sohvapöytä jota snäpissa esittelen…

Ihanaa perjantaita!

3 Comments

  1. Kiva asu! Tykkään noista kapeista nahkahousuista ja löysin hillittömän mukavat, tosin ihan nahkaiset, By Malene Birgeriltä.

  2. Anne

    Oi että ne Malenen nahkahousut ovat ihan mielettömät! Minäkin mielummin ostaisin ihan aitonahkaiset housut, jos vaan vastaan tulisi tarpeeksi pieni koko. Tosin Malenen hinta on ehkä vähän yli oman housubudjetin.

  3. Niissä on melko kittana koko 32. Kannattaa metsästää alesta, minäkin haaveilen niistä jo toisessa värissä (mutta en täyteen hintaan).