Tiedättekö, en olisi uskonut sanovani tätä -mutta minusta on aika ihana tällainen sateinen ja hämyisä päivä. Onneksi oli ne parin viikon helteet, nyt osaa orientoitua syksyyn oikealla asenteella.

Kuinkakohan kauan edellisestä työpaikan edustalla napatusta asukuvasta onkaan aikaa. Nyt ollaan taas normaalissa rytmissä ja asukuviakin alkaa tupsahdella kesätauon jälkeen. Töihin kun tulee pukeutua ehkä astetta fiinimmin kuin kotioleiluun.

(takki Arela / neule by Malene Birger / farkut Diesel*saatu / pussukka Artek / tossut Puma)

Arelan kevyt Lou Coat on mitä ihanin tällaisella suhteellisen lämpimällä loppukesän säällä. Pitkät helmat ovat niin turvallisia, saa piiloutua.

Artekin pussukka toimii mainiosti pikkulaukkuna, silloin kun hyppää nopsasti kaupunkiasioille, eikä tarvitse kantaa paljon tavaraa mukana. Ranteessa ikivanha Todsin käsikoru, jonka löysin korurasian pohjalta.

Pörröneule on slipoveri, lämmin mutta vilpoisa. Kivoin tuollainen on rennon teepparin päällä.

Kohta suunnataan Tomin kanssa tien toiselle puolelle. Meidän kadulle on saatu uusi putiikki, kun Dots-liike avasi myös tänne myymälän. Ihan mahtavaa että tulee uusia ihania liikkeitä. Kivijalkakaupat on kaupungin suola.

4 Comments

 1. Tosi kiva asu. Tykkään!
  Tänään kyllä tuuli ja sade sai leukaperät kiristymään. Hämyisyys ilman sadetta on tervetullut. 🙂

  Miia

 2. Eikä? Dots? Nyt pitääkin heti kipaista tutustumaan, kiitos vinkistä!
  Kiva asu, tykkään slipoverista, se on jotenkin tosi kätevä vaate! Lämmittää mutta ei ole liian lämmin talvellakaan.
  Juuh, sadetta saatiin mutta ei se minuakaan haitannut. Odottelen jo kovin, että saisi vetää nilkkurit jalkaan ja neuleen niskaan 🙂

 3. Anne

  Kiitos Miia 🙂 tänään tosiaan sade ei ollut enää niin kivaa kun eilen..heh. Mutta joo, hämyisyys on jees, pitkittyvä sade ja viima ei.

 4. Anne

  Juu, on kuule niin kaunis liike että ihan hengästytti, tykkäät taatusti.
  Slipari on jotenkin turhaan unohdettu vaatekappale, innostun nyt niistä ja muutenkin kaikenlaisista liiveistä. Mä rakastan kesää, mutta kieltämättä olen ikävöinyt villapaitoja..