Voidaankin aloittaa tämän sunnuntain kuvainspiraatio kauniilla keittiökuvalla; se sopii myös oman sunnuntain aloitukseeni, sillä itsekin haahuilin ensimmäisenä tänään uudessa ihanassa keittiössämme (kuvia kyllä tulossa kunhan se valmistuu). Sunnuntaisin nukun pitkään, liiankin pitkään usein ja saan seuraksi monesti ns. vapaapäivän päänsäryn. Tänään sitä ei kuitenkaan onneksi ole. Valmistin siis aamiaisen, söin hitaasti ja nautin aurinkoisesta ilmasta ja vasta leikatusta nurmikosta. Syksyn aurinkopäivät ovat niin kauniita.  Jatkoin kahvin siemailua tietokoneen äärellä, tällaisina päivinä minulla on aikaa seikkailla inspiraatiosivuilla. Tällä kertaa päädyin jostakin blogista näihin kuviin ja päätin jakaa ne teillekin sunnuntain sisustusinspiraation lähteeksi.

 
Sunnuntai on minulle aina myös siivouspäivä, järjestelen paikkoja, pesen pyykkiä ja vaihdan lakanat. On niin kiva aloittaa viikko siistissä kodissa. Tuohon järjestelyintoon auttaa aina kummasti nämä aamupäiväiset hetket kauniiden sisustuskuvien parissa. Kun nostaa katseen omaan kotiin, tulee heti innostus vähän somistaa ja järkätä. Ainakin yleensä. 
Ihanaa kotisunnuntaita!

2 Comments

  1. Anne

    Niin mäkin 🙂 olohuone on vähiten mun mieleen, suht raskaiden nojatuolien ja sohvan takia, mutta muuten kelpuuttaisin.