Jännityksellä odotan ensi viikolla alkavaa Pariisin matkaamme. Joka syksy vähän mietityttää millainen sää siellä mahtaa olla, onko syksy jo pitkällä, vai tuleeko intiaanikesä. Muutama vuosi sitten tähän aikaan Pariisissa oli todella kova helle. Tuskin sellaista on nyt luvassa kuitenkaan, ennusteiden mukaan noin parinkymmenen asteen tuntumassa liikutaan ja välillä vähän ropsuttelee vettäkin. 

Pariisi on kaunis näin syksylläkin, keltaiset lehdet vihreiden puiden joukossa vain lisäävät tunnelmaa tietyllä tavalla. Pukeutumisen kannalta sää on aika kiitollinen; tarkenee paljain säärin, mutta jos on syksyisempi fiilis, kehtaa laittaa päälle villapaidankin. Muotiviikoilla on tähän vuodenaikaan pukeutumisen kannalta inspiroivin säätila.

Ja se valo. Kuvaajan kannalta on mahtavaa päästä toteuttamaan itseään, etenkin kun kuvausvalo on mahtava. Välillä aurinkoa voi olla vähän liikaakin, mutta useimmin se on juuri kauniisti diffusoitunutta. Ja loppuiltapäivästä superpehmeää. Testasin muuten näissä kuvissa uusia editointiniksejä ja fiiliksiä, sitäkin täytyy opetella lisää.

Pariisissa ihan tavalliset kadunkulmatkin saavat minut huokailemaan ihastuksesta. Rakastan tuota tunnelmaa. Tulee muuten liian vähän kuvailtua ihan kaupunkikuvia, sen aion korjata nyt tulevalla matkalla. Vaikka muotiviikkokuvat ovatkin tärkeitä, haluaisin nyt tallentaa enemmän myös muunlaisia kuvia.

Pariisin kuvista on iloa todella pitkään. Kun selailee vanhoja arkistoja, löytää monenlaisia kuvia. Näistä huomaankin, että haluan testailla muutakin kuin vaan tyypillisiä street style-otoksia. Helposti tulee blogiin valitua ne selkeimmät asukuvat. Vaikka tällaiset eri tyyliset kuvat ovat monesti paljon mielenkiintoisempia. Täytyy olla tarkkana kameran kanssa, että onnistuu bongaamaan näitä helmiä.

Ihana matkata taas Pariisiin, odotan kovasti. On myös ihan mahtava päästä sitten jakamaan niitä tunnelmia teidän kanssa.

PS. kurkkaa alla oleva blogikirppis, muutama juttu vielä jäljellä!

2 Comments