Fiilistelin tänään vähän syksyn asusteitani. Silittelin jo uusia nilkkureitani(*saatu), jotka olen saanut äskettäin Eccolta. Vielä ihan en malta noita ottaa käyttöön, mutta pian pian. Touch-nimiset nilkkurit tuntuvat jalkaan todella mukavilta, kuten Eccot aina. Vaikka kanta on suhteellisen korkea, tuntuvat nämä oikein tukevilta ja sellaisilta jokapäiväiseen käyttöön sopivilta jalkineilta. Hyvät perusnilkkurit talvea ajatellen.

Syksyn tärkeisiin inspislähteisiin kuuluu tietysti Vogue Paris. Aurinkoisiin syyspäiviin varaudun aurinkolaiseilla, kuten noilla Komonon pyöreillä versioilla. Lempihuivini taisi viime talvena olla tuo Dayn harmaa jättihuivi. Tällainen vastaava huivi varmaan löytyy jo melkein jokaisen kaapista, niin mukavia ja suosittuja nuo ovat. Jättihuiviin kyllä suosittelen panostamaan, aito villa ja paksu kuohkea matsku tuntuvat niin vastustamattomilta. Reilun satasen satsaus viime talvena ei ole mennyt hukkaan, niin paljon huivia käytin ja tulen käyttämään jatkossakin.

Tehän tiedätte rakkauteni neuleisiin ja etenkin muhkeisiin villapaitoihin. Tuossa kaksi viimetalven lempparia – harmaa ByMalene Birgerin ja luonnonvalkoinen Filippa K:n. Nämä pääsevät tulevanakin talvikautena ahkeraan käyttöön. Kun hankkii ihanan ja laadukkaan neuleen, ei sen elinkaari jää vain yhteen talveen. Toki varmasti ostan tänäkin talvena pari uutta lempineuletta, mutta sillä tavalla luottovaatteiden valikoima kasvaa kaapissa, eikä tarvitse kulkea joka päivä samassa villapaidassa pitkän talven aikana. Kiikarissa on neuleita mm. Arelalta, Tiger of Swedeniltä ja Filippa K:lta.

Minkä asusteiden esille ottamista te odotatte eniten nyt syksyllä?

2 Comments

  1. Alkusyksyn luottovaatteita ovat Repeatin harmaa, kapea kashmirhuivi ja Uniqlon merinovillaiset neuletakit ja v-aukkoiset neuleet. Lyhythihaisten mekkojen kautta voi jatkaa näin syyskuussa bolerolla ja sukkahousuilla. Tähän säähän sopii myös nahkainen biker oikein hyvin. Eli onhan noita syksyisiä suosikkeja paljonkin! 🙂

  2. Anne

    Syksyn vaatteet on kyllä mun suosikkeja, saa kerrostaa ja olla kunnolla peitossa 🙂

    Kuulostaa ihanalta tuo sinunkin lista. Ja erityisesti tuo mekkojen kerrostaminen. Musta on hauskan näköistä kun vaikkapa hihattoman mekon alla onkin paitis jne.