Lupasin palata syksyn vaateuutuuksien pariin ja tässäpä nyt katsausta Sokoksen syysuutuuksiin. Tällä viikolla on tavarataloissa erityinen Muodin viikko, siitä voit lukea lisää vaikkapa Fashion News-sivustolta

Sokosella 14.-20.9.2015 naisten housuista ja hameista, sekä 
miesten housuista -20% alennus S-Etukortilla!

Kuvassa minulla on Tiger of Swedenin asukokonaisuus. Reilun kokoinen harmaa pooloneule, joka rauhoittaa sopivasti näyttävien housujen kuviointia. Villit housut tuovat pukeutumiseen uutta ulottuvuutta. Näillä säväyttää niin arjessa kuin juhlassakin. Ihastuin myös napakkaan materiaaliin ja kapeaan malliin.

Toinen housusuosikkini tähän syksyyn löytyy Marc O’Pololta. Neuloshousut kuuluvat myös työpäiviin, kunhan housujen leikkaus ei muistuta olohousuja, vaan on viimeistelty tyylikkään linjakkaiksi. Tässä puin neuloshousujen kanssa Filippa K:n muhkean villatakin ja valkoisen t-paidan.

Tummansiniset suorat housut ovat Tiger of Swedenin, vastaavia löytyy myös Filippa K:n ja J Lindebergin mallistoista. Suoria housuja kannattaa ottaa sovituskoppiin useita, sillä eri merkeillä on eri tyylisiä leikkauksia, joten varmasti jokaiselle löytyy sopivat perushousut. Suoriin housuihin voi yhdistää rennompiakin elementtejä, kuten Morriksen college-paidan ja Filippa K:n pipon. Hauska kokonaisuus kuulemma – sanoi työkaveri. Yhtä hyvin olisin voinut skarpata ja pukea jakun ja paitiksen, tyyli olisi ollut muodolliseen työpäivään sopivampi. 

Musta midimittainen puolihame on yksi lempparini. Siihen on niin helppo yhdistellä erilaisia yläosia ja kenkiä. Tällainen hame sopii jokaisen tyyliin. Juttelin tässä taannoin Tiger of Swedenin edustajan kanssa ja hän sanoi että heidän syyssesonkinsa on aika musta sävytykseltään. Ja mikä ettei, musta on aina varma valinta, jotenkin taas aika raikas. Huomaan nimittäin, kuinka itse tuli kesäkautena käytettyä tosi vähän mustia asukokonaisuuksia. Kuvassa on Tiger of Swedenin superpehmoinen neulepaita ja Filippa K:n midihame. Olalla keikkuu Tiger of Swedenin kirjekuorilaukku, jossa on tärkeänä lisävarusteena tuo olkahihna.

Kuvasin myös miesten syysjuttuja, tuntuu että nyt miesten innostus muotiin on kasvanut ja heillekin alkaa olla simppeleitä ajanhenkisiä vaihtoehtoja runsaasti tarjolla. Tässä omia suosikkipoimintojani Sokoksen miesten osastolta.

Väriskaala on tyylikäs, harmaata, ruskean sävyjä ja mustaa. Näillä onnistuu aina. Myös mielenkiitoiset materiaalit  elävöittävät tätä harmonista väriskaalaa. Katso vaikka pörröpintaista neulepaitaa.

Miesten housumuodissa kapea siluetti ja vajaamittaiset lahkeet ovat voimakkaasti esillä. Tiger of Swedenin pillifarkkujen lahkeet on kääräisty paljastamaan nilkat. Yhtä hyvin paljaiden nilkkojen sijaan lahkeiden alta voisi paljastua hauskat sukat.

Ihastuin miesten kenkäosastolla Eccon hulppeisiin ruskeisiin nahkakenkiin. Näissä on todella paksu ja laadukkaan oloinen nahka, yhdistettynä kunnolliseen kumipohjaan, joten märkä syyskeli ei ole ongelma näiden nahkakenkien kanssa.

Mutta on miehille värejäkin tarjolla. Filippa K:n mallistossa oli kaunista tummaa vihreää ja Tiger of Swednillä tuollaista marjapuuron sävyistä roosaa. Harmaat farkut ovat todella monikäytöiset, sillä kaikenlaiset tehostevärit passaavat niihin mainiosti.

Miehillekin on tänä syksynä tyylikkäitä neuloshousuja. Tiger of Swedenin neulospökät ovat tässä mainiot Filippa K:n perusneulepaidan seurassa. Voisin kuvitella, että tuo olisi aika monen miespuolisen ”lemppariasu”. Tällaiseen rentoon kokonaisuuteen kun yhdistäisi mietityt kengät ja linjakkaan takin, olisi mitä kivoin kaupunkipäivän asu valmis.

Millaiset housut sykähdyttävät sinua juuri nyt?

 ”yhteistyö”

2 Comments

  1. Oi, Tigerin neuloshousut ihastuttavat kovasti! Ja kirjekuorilaukku on tyylikäs, peukku ylös 🙂

    Kivoja juttuja olet valinnut asuihin!

  2. Anne

    Ovat kyllä ihania molemmat 🙂 kiva kuulla että pidit valinnoistani. Korjaus vielä neuloshousuihin, mulla oli ensin virheellinen tieto että ne oli Tigerin, mutta olivatkin siis Marc O´Polon, miesten versiot oli Tigerin. Mutta yhtä kaikki ihanat pöksyt.