Tässäpä näyte tämän päivän kampaamokäynnistä. Ihanan freesi olo taas kun hiukset on viimeistelty. Nyt ei leikattu juuri ollenkaan, vähän siistittiin latvoja vain. Väriin halusin lämpöä, pidän enemmän hunajaisista sävyistä kuin harmahtavista vaalennuksista. Toiveena oli kuitenkin reilusti vaaleampi ilme kuin entinen, eikä se kyllä nyt ihan toteutunut. Taidan vielä käydä entraamassa tätä muutamilla vaaleammilla raidoilla jossain vaiheessa. Olen huomannut että luonnollisen oloisen vaalean sävyn hakeminen on aika vaikeaa. Itse ei ole koskaan muka tarpeeksi vaalea, mutta ehkä tässä vähän sokeutuu, tiedättekö samalla tavalla kun vaikka liiallisessa rusketuksessa tms. Mitä mieltä olette, onko tuo sävy vaalea, vai voisiko olla vielä vaaleampi?

(kasmirneule Filippa K / housut Lindex / laukku Anya Hindhmarc /
 tossut Puma / kello DKNY*saatu)

Olo oli tänään tosi raikas, johtui varmaan noista sileiksi föönatuista hiuksista. Vaikka olinkin valinnut päälleni lämpimän kasmirneuleen, se tuntui hiukan lämpimältä, etenkin siinä vaiheessa kun siivosin töissä yläkertaa. Tuossa ulkona otetussa kuvassa hiusten oikea sävy näkyy parhaiten.

Olen tässä matkalla kauppahalliin hakemaan lounasta. Ja ups, matkalla oli piipahdettava Linnankadun uudessa tulokkaassa, eli ihanassa DOT´s myymälässä. Superkiva kun meidän kadulle tulee uusia liikkeitä.

Myymälän sisustus on tunnelmallisen hämyinen. Tässä tilassa sijaitsi ennen Jenny Store, sisustuksessa on paljon tuttuja yksityiskohtia jäljellä. Kaikki on aseteltu sievästi esille. Vaatteet ovat yksinkertaisia ja pehmoisen näköisiä. Joukossa näyttäviä luomuksia, joilla säväyttää vaikka juhlissa.

Piipahdin oikeastaan katsomaan Edbladin koruja, nehän ovat minulle tuttuja, kun Sokoksellakin niitä myydään. Omistan jo muutaman, eikä ihania koruja voi olla liikaa, niinpä kotiutin myymälästä itselleni kullanvärisen käsikorun piristämään syksyisiä neuleasuja.

Hyvää palvelua, kun asiakasta avustettiin valokuvaamisessa. Tuossa tuo ihana käsikoru, olen oikein tyytyväinen.

Niin, mitenkäs teidän päivä sujui ja tosiaan mitä mieltä hiuksista?

13 Comments

 1. Juuri oikea sävy, vaalea ja sointuu kauniisti ihoosi!

 2. Suloinen, siloinen ja tyttömäinen, mielestäni ihastuttava väri! T. MJii

 3. Hiukset ovat just hyvät! Sointuu kauniisti sun omiin väreihin, ei näytä vaalennetulta, vaan luonnolliselta!

 4. Just hyvä sävy, älä missään tapauksessa ota ainakaan montaa raitaa piristämään, jos siihen päädyt! Hiusten malli myös keveni reilusti kevennyksen ansiosta.

 5. Anne

  Kiva kulla Suvi, ehkä mä vaan itse jotenkin haaveilin tulevani kampaajalta iha blondina, nyt eroa ei juuri huomaa entiseen, sävy vaan on lämpimämpi. 🙂

 6. Anne

  Kiitos, kiva kuulla. Itse kuitenkin vielä pähkäilen vähän vaaleamman suuntaan…

 7. Anne

  Kiitos, ehkä se vaaleampi olisi rajumpi ja tää luonnollinen, mutta kuten sanottu, jotenkin mulla on vielä vähän harmaavarpunen olo tässä sävyssä…ehkä vaan kuvittelen 🙂

 8. Anne

  Oi, ihana kuulla että kaikki muut ovat tän sävyn puolella 🙂 Ja totta, keveni paljon, vaikka napsaistiin ihan vaan minimi latvoista.

 9. Tosi hyva savy sanon minakin. Mulla taas on se ongelma etta yleensa tulen kampaajalta hiukset liian vaaleina, vaikka olisin halunnut juuri tuon savyn jonka sina nyt sait!

 10. Anne

  No voi, ei tainnut yksikään jakaa mun näkemystä hiusten väristä 🙂 Mulle laitettiin tämä väri raitoina, ei kokovärinä, ehkä siksi aika hillitty sävy.