Tämä sunnuntai on mennyt enemmän tai vähemmän omassa työhuoneessa. Olen haahuillut tavalliseen tapaan lempiblogien seurassa, siivoillut huonettani, napannut nämä kuvat ja vähän suunnitellut ensi viikon Pariisin matkan vaatetusjuttuja. 
Tänään oli hyvä päivä ottaa käyttöön uusi Mulberryn tuoksukynttilä. Kun on siivonnut työpisteen, on kiva tunnelmoida sen äärellä. Tuon keltaisen lasisen kynttilänjalan löysin muutama päivä sitten kirppikseltä. Se muistutti minusta hitusen Iittalan ja House Doctorin uusia kynttilänjalkamalleja. Jos ei tule käytettyä, vien sen takaisin kiertoon. Nyt se ilahduttaa tuossa pöydällä.

Välipalana vetaisin, tämän postauksen kuvia käsitellessäni, mansikoita. Ja nyt kun naputtelen tekstiä, napostelen pähkinöitä. Minun tulee tosi usein syötyä jotain työpöydän ääressä. Etenkin kun lueskelen blogeja.

Siitä tulikin mieleeni vinkata teille Suomen Blogimedian uudistuneesta sivustosta. Nyt voit kätevästi seurata blogien uusimpia postauksia tuosta etusivulta jonne ne päivittyvät. Itse olen laittanut sivun kirjanmerkkeihini, ja käyn sieltä aina tarkistamassa mitä uutta omat lempparibloggaajani ovat päivitelleet. Voit myös löytää tuolta uusia suosikkeja, joten kannattaa tutustua tuohon sivuun.

Työpöydällä ajelehtii kutsu blogigaalaan, jonne valitettavasti en tällä kertaa pääse, kun olen juuri tuolloin Pariisissa. Olisi ollut ihan superkivaa taas tavata tuttuja. Nyt vain jännitän pikkusiskoni Suvin puolesta toisaalla. 

Kiitos vielä kaikille jotka odottavat pakettiani, matkalla ovat. Sain siis tehtyä tilaa uudelle takille ja sellaisen yhden jo ostinkin. Harmaa pitkä villakangastakki saa matkata mukaan ensi viikolla.

Sellainen sunnuntai täällä. Seuraavaksi suuntaan keittiöön tekemään jotakin keittoa iltaruoaksi, sitten vielä vähän siivoskelua ja illalla taas töitä koneella.

Toivottavasti teillä on mukava sunnuntai – vaikkapa blogien lueskelun parissa!

Suomen Blogimedia – katso ihanien blogien uusimmat päivitykset! —

1 Comment