Tällä kertaa tarjoilen teille sisustusinspiraatiota meiltä töistä Sisustuksen Koodista. Piti kuvailla eilen vähän meillä kotona, mutta lepäsin koko vapaapäiväni, sillä matkan tuliaisena oli pieni flunssa ja olo oli eilen kuumeinen, enkä viitsinyt tehdä yhtään mitään. Mutta eipä hätää kun satun olemaan päivisin kauniiden asioiden keskellä, voin kaivella kameran ja kuvata kauniita näkymiä töissä.

Hayn Mags Soft-sohva on päällystetty Divina-villakankaalla, joka on todella kauniin vaalean harmaa väriltään. Siihen on tietysti mitä helpoin yhdistää ihan mitä tahansa. Tässä on oltu vähän rohkeampia ja valittu seuraksi Adean roosa Lin-nojatuoli. Voitte arvata että tämä yhdistelmä on minun mieleeni. Pienet mustat yksityiskohdat huonekaluissa jäntevöittävät kivasti tuota puuterista väriskaalaa.

Ja meille tuli eilen lisää Linumin tyynyjä. Noita villa/pellavatyynyjä olin odottanut erityisen paljon. Minusta niissä on mieletön sävymaailma ja nuo materiaalit vaan ovat todella onnistuneita. Sopivat todella hyvin tuohon harmaaseen sohvakankaaseen, tai yhtä hyvin koristaisivat tuollaisena kasana sänkypetausta tai valkoista muhkeaa sohvaa.

Lavastettu istumakohtaus. COS Magazine vaan sopi värimaailmaltaan niin hyvin tämän olohuoneryhmän harmoniaan, että oli pakko olla selailevinaan sitä. 

Sohvapöytinä on by Lassenin Twin-sohvapöydät, joissa on kätevät käännettävät kannet. Helppo tapa vaihdella olohuoneen tunnelmaa.

Oletteko te jo laitelleet kotia syyskuntoon? Minulla on kaikki vielä ihan kesken, niin kiireinen olen muka ollut viime aikoina. Toivon että viikonloppuna ennätän oikeasti nauttia kodista ja vähän jopa somistella syksyä olohuoneen puolelle.

Comments are closed.