(takki Torstai / neulepaita Tiger of Sweden / ulkoilukengät Crocs – kaikki Sokokselta)

Jos minulta kysytään, niin vaatekaappini tärkein vaatekappale on kiistatta lämmin talvitakki. Nimenomaan tuulta, tuiverrusta, kosteutta ja pakkasta pitävä yksilö. Vaikka ehkä mieluiten kulkisin koko talven tyylikkäässä villakangastakissa, olen niin mukavuutta rakastava, että kun ilma paiskoo, minä viskaan ylle parkatakkini. Nyt alkaa olla se aika, kun täytyy inventoida tuon tärkeän takin tilanne. Suuntasin yhteistyön merkeissä tutustumaan Sokoksen ulkoilutakkivalikoimiin ja poimin teille esimerkiksi pari kivaa takkia. Tiedän ettei hyvän ja kohtuuhintaisen takin löytäminen ole ihan helppoa, niinpä tein teille esivalintaa.

Tässä ja yläkuvassa ylläni on Tostain Brianna-ulkoilutakki, joka on kevyt ja mukavan tuntuinen päällä. Siinä on kaksi väriä, musta ja myyränruskea. Tuo ruskean sävyinen on melkein saman värinen kun oma talvitakkini. Näissä takeissa muuten kannattaa surutta sovitella eri kokoja päälle. Kannattaa valita vähän ylisuuri koko, näin alle mahtuu reilusti lämmintä ja samalla tyyli pysyy modernina. Parkatakin ei ole tarkoitus istua napakasti vaan olla rennosti väljä. Tämä takki on nyt juuri S-Etu-tarjouksessa 99 €.

Didriksonin ulkoilutakit ovat varmasti monelle tuttuja. Poimin tämän kivoilla yksityiskohdilla varustellun takin myös kuvauslainaan. Kauluksen keinokarva on pehmoisen tuntoinen ja vyötäröllä olevalla vyöllä takin saa sidottua vartaloa imartelevaksi, vaikka mallin pitääkin väljänä. Tämäkin takki on nyt S-Etutarjouksessa 229 €.

Tiedättekö että rakastan lämpimiä rukkasia. Käytän niitä niin ahkerasti koko talven, että minun on hankittava uusi pari joka syksy. Niinpä muistuttelen teitäkin tarkistamaan hanskatilanteen. On hyvä olla sekä siistit nahkahanskat, että lämpimät rukkaset. Pipojakin olen alkanut ihailla, etenkin noita joissa on söpö tupsu. Kuvan Filippa K:n kaulahuivi ihastutti myös elävällä pinnallaan, vähän vaihtelua sileille villahuiveille. Kaikki Sokoksen asustevalikoimista.

Ulkoilutakista päästään ihan yhtä tärkeään aiheeseen. Kunnolliset talvikengät on oltava, piste. Ei ole kivaa kulkea palelevin varpain, saatikka liukastella vaarallisilla kengänpohjilla. Vasemmalla on Crocsin ulkoilukengät, jotka ovat hyvin vettä pitävät, eli mainiot märille keleille ja pikkupakkasille. Nuo ovat älyttömän keveät jalassa. Oikealla Icebugin järeämmät ulkoilukengät, joihin saa nastat pohjiin.

Viime talvena ostin itselleni Icebug-nastakengät ja hehkutin niitä täällä blogissakin. En voi edes kuvitella enää talvea ilman niitä. Sokokselle oli tullut monta erilaista Icebug-mallia. Poimin kuviin kauniit hiekan väriset versiot. Kätevää noissa on urat joihin kumiremminen nastaosa kiinnitetään ja jossa se pysyy hyvin paikoillaan. Huomasin, että nastapohjat eivät tee hyvää parketille tai terassin lankuille, joten sen suhteen varovaisuutta. Mutta ne tosiaan auttavat talvikeleissä liikkumista. Liukastuminen voi sattua kenelle tahansa, kannattaa siis varautua hyvillä kengillä.

Samat sanat miehille. Poimin miesten puolelta kuvauslainaan Peak Performancen muhkean untuvatoppiksen ja Marc O´Polon pipon ja kaulahuivin. Tuolla setillä on sekä lämmin, että tyylikäs.

Onko teillä talvivarusteet kunnossa!?

”yhteistyö”

4 Comments

 1. Huomenta! Talvivarustus on kunnossa,viime vuotisilla mennään ja samaa mieltä Icebugeista. Komannet jo menossa täällä. Minulla on kaksi koiraa,joiden ulkoilutus ois mahdotonta ilman kunnon talvikenkiä ja Icebugit ovat juurri sellaiset! Tilasin nuo hiekan väriset Hobby hallista juuri,vaikuttavat käteviltä ja ovat ihan kauniitkin 😉 Icebugeissa on mainio lesti ongelmajaloilleni,niihin mahtuu ortopediset pohjalliseni 😉 Siinäkin mielessä mainio valinta!

 2. Anne

  Siis en voisi enää olla talvea ilman Icebugeja, niitä ei voi tarpeeksi hehkuttaa. Olen saanut koko suvun ja kaveripiirinkin hankkimaan moiset. Ihana tuo hiekanvärinen malli.

 3. Hei Anne.

  Mun on pakko nyt kirjoittaa tänne tästä Sokoksen yhteistyökuviosta. Olen pitkään ollut Stockmannin asiakas, koska Sokos on tuntunut jotenkin "vanhanaikaiselta" ja "maalaiselta" (pardon me). Nyt sinulla on ollut blogissasi niin kivoja nostoja Sokoksen kanssa yhteistyössä toteutettuna, että olen löytänyt itseni useamman kerran ko tavaratalosta hakemassa asioita, joista olen blogistasi lukenut. Tosin, erittäin huonolla menestyksellä. Tuotteita ei ole löytynyt eivätkä myyjät tiedä asiasta. Viime sunnuntainen käynti Hgin keskustan tavaratallossa oli viimeinen niitti. Etsin näitä Ice bugeja miehen kanssa ja näytin tätä kirjoitusta. Kuulemma tätä mallia ei ole tullut koskaan heille. Myyjä ei kuulemma seuraa blogeja, joten ei siis voi auttaa enempää. Sitä paitsi "nuo blogiyhhteistyöt hoitaa SOK eivätkä myyjät aina saa asiasta tietoa". Ja tämä kuuluu asiakkaalle miksi…? Olin niin ärsyyntynyt tapauksesta että valitettavasti taitaa asiointi Sokoksella loppua ennen kuin se kunnolla alkoikaan.

  Taidan siis vain imea sisustusinspiraatiota blogistasi jatkossa, onneksi siinä se ei petä koskaan. Ei mulla muuta.

 4. Anne

  Heippa, kiva että kirjoitit, minustakin on kiva kuulla palautetta näistä. Itse tietysti hoidan kuvauslainat täällä Turun Wiklundilla, joka on paikallinen Sokos-tavaratalo. Pyrin aina kyselemään lainaamistani tuotteista, että niitä on laajemmin saatavana Sokoksista. Mutta ihan varmasti väliin eksyy tuotteita, joita ei ole jokaisessa talossa tai joka on loppunut jostakin yms. Ärsyttävää toki, ymmärrän.

  Siitä olen iloinen, että olen saanut sinut ajattelemaan Sokoksesta valikoiman kannalta positiivisesti. Heillä on tosiaan panostettu valikoiman nykyaikaistamiseen ja siihen, että myös me ns. aikaa seuraavat asiakkaat löydämme kivoja uutuuksia. Onhan Sokos kuitenkin asiakasomistajille hyvä paikka tehdä ostoksia, bonuksista oikeasti kertyy rahaa itselle.

  Pahoittelut minun puolestani, että valinnat ovat välillä olleet sellaisia, että niitä ei löydy joka paikasta. Toisaalta, haluan olla poiminnoissani rehellinen, eli valitsen niitä tuotteita joista aidosti pidän, silloin lukijat voivat luottaa niihin.

  Blogiyhteistyö näkyy myös Sokos.fi-sivustolla, jota kyllä myyjät enimmäkseen ainakin seuraavat, ehkä tämä oli mennyt kyseiseltä myyjältä ohi.

  Noh, toivottavasti viihdyt ainakin muuten blogini parissa 🙂 Kivaa talviaikaa sinulle!